- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na voltam születésnapon, és épp az Evolveo Armor 6A-ról ment a zene.
Sikerült a Tozo PA1 ellen összemérni, és igen meglepő volt az eredmény.Tozo PA1 Bass módba van a 3 gyári EQ-jan belül és mind hang minőségbe és basszus mennyiségbe is 30-60% között a Tozo jelentősen többet produkált.
Rég hallotam az Armor 6A-at az biztos teljes hangerőn jön meg a basszusnak az ereje stb.Szerintem majd kölcsön kérem tesómtól egy videó erejéig, de a Tozo PA1 teljesítménye igazán lenyűgöző. Azért mikor a Tribit Maxsound Plus ellen mérten, azért a Tribit képes szebben szólni, alkalmanként érezni a Tozonak is meg vannak a maga határai.
De ebbe a 600 grammos méretbe 12E forintért nem sok konkurencia lehet.
Itt látható a méret különbség, a Tozo úgy a mély basszust talán 80-ig tartja meg az felett sajnos leszabályoz, meg EQ mód függő melyik zene hogy szól rajta.
Viszont engem nagyon meglepett a mérethátrányá elenére is ilyen jól állta a sarat a sokkal nagyobb Evolveo ellen(basszusba jobban is teljesít) Kívéve teljes hangerőn mert ott visszavesz a Tozo.Most hogy az Armor 6A-t jobban teszteltem, 80% alatt elég basszus szegény ez a hangszóró. Az biztos teljes hangerőn megjön a basszus is elég jól tolja, de 50-70% között számomra túl gyenge.
Kis demo az Evolveóról!
Nem Publikus a zene nem szalonképes nekem.
2023:07:22 Evolveo Armor O6 "Nóta teszt" No public!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Keresünk dokkolókat
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest