- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
válasz
Hikvision #354 üzenetére
Hy ma vettem egy ilyen billionton 160m es hiperszuper adaptert amit az XPsp2 képtelen felismerni. Csak a rühes driver CD-vel amivel ugyan látja a telefont de a keretprogram kb. szart se ér. De mivel az XP nem látja nem ugrik elő bluetooth menü tehát semmit nem tudok állítani. Na ez mitől van. Mobtime kiírja hoigy rossz BT telepítése vagy nincs is csatlakoztatva bt. se küldeni se fogadni nem tok.
-
Laca 012
őstag
válasz
Hikvision #354 üzenetére
Hali!
Na ilyen kis csodát vettem én is...
A müanyag tok felét kitölti a panel, és az antennának nevezett müanyag pálcika közelébe sem ér a panelnek... Azon kivül, hogy útban van semmi értelme.Tehát legjobb esetben is jobb ha classII (10m-es) A cd-n lévő driver az x64-es vistávak olvashatatlan, csak xp-s gépen látszanak a file-ok...A softwaregyártó honlapjáról letölthető vista kompatibilis 3.2.2.8-as driver 5MB korlátos..(bluesoleil) elvileg 15 dolcsiért meg is vehetnéd, de azt írja, hogy töltsd le a korlátozott verziót és annak help-jében van a megvásárolási lehetőség.Ami ott is van (buy gomb), csak a hivatkozás ahová mutat az az explorer szerint nem elérhető... Tehát megvásárolni sem tudom a 2250Ft-os adapteremhez a 3-4000Ft-os drivert...A programhoz létezik 2 féle törés is (exe file csere és patch ), de csak xp-n megy...Vistán nem kap ip címet az adapter csatlakozáskor, tehát nem kommunikál....(törés után)
Na erre varrjatok gombot!
Ja! és én GPS-hez használnám...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- PlayStation 5
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Hálózati / IP kamera
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest