- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
Hali!
Bluetooth adaptert szeretnék venni notihoz, telefonnal való összekötés céljából. A befutók nekem most az ultra mini kivitelűek.
Ilyenből találtam kettőt:
Trust BT-2400p
Kensington Micro AdapterHa esetleg valaki tud még valami hasonló méretűt, nyugodtan jelezze.
A konkrét kérdésem pedig: a Trust-ról nem találtam túl sok technikai infót (tkp semmit), pedig érdekelne, hogy EDR-rel pl. fel van-e vértezve illetve, hogy milyen profilokat támogat és hány eszköz lóghat rajta egyszerre. Mert az oké, hogy 2.0, de EDR-el állítólag olyan 2,1mbps átviteli sebességet is el lehet érni és az már nem olyan gáz (elméletileg 3mbps-t írnak). A Kensington ezt tudja is, csak az kicsit húzós árú (~8k), míg a Trust kb. a feléből megvan. Tehát a Trust egyelőre inkább nyerő, de érdekelnének a paraméterei.
Illetve ha valakinek van sima, nem EDR-es, 2.0-ás adaptere, írja már meg ha van tapasztalat, hogy 2.0-s telóval milyen sebességet lehet elérni átvitelnél.
Köszi a válaszokat előre is!
Üdv,
Pistabaaa^MOD: hopp, közben találtam még egyet, ez is elég jónak tűnik és EDR szempontból is okés. Ha esetleg valakinek van tapasztalata akár ezzel akár a másik kettővel kapcsolatban, leírhatja! Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest