Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Aktív témák
-
bkk16
újonc
Na szeretnek meselni egy kicsit ami vlem tortent meg...es hogy okulhassatok..:D
2003.11.30-an a Deli melletti Bluefishben vettem egy saphire 9800pro-t OEM valtozatott...szepen duruzsolt mig mult het szerdan valami gaz lett...windowsban lila csikok jatekokban zold csikok a 3d markban egyszeruen siralmas eredmenyek...visszavittem szerdan a bluefishbe aDeli mellett es ot azt mondtak ezzel nem tudnak mit kezdeni menjek a kozpontba...zaras elott be is ertem...oda dobom illeto ele szep mozdulattal..surgosegire kerem a javitast...hat berakja a gepbe a windows bebootolaskor lila csikokal tele es 2 masodperc mulva be is hal..hat ez tenyléeg hibas mondja..hivja a fonokot...hat fonok megerkezik es mondja hogy menjek a pulthoz es ott meglassuk mi lesz...oda megyek szepen ( ja a surgosegi dij 5000forint) es eladohoz szepen mondom hogy mi a helyzet es hogy szepen adjanak elem egy atit vagy fx 5900 ultrat..nezegeti szamitgepet ..hat nekik jelenleg csak asus fx5900 juk van es kesz..na az nekem nem kell...akkor mondja holnap erkezik rakomany vagy akkr tobbet tudnalk mondani..rendben megvarom holnapot igy is eleggge kikeszultem....bemegyek....nincs semmylik megint...ere morci leszek...es akkor kerdem hogy mikorra esetleg lenne itt a kartya(egy asus FX5900 ultra deluxot rendeltem)..hat most megrendelik es akkor tan holnap de szombatra biztos meg elsz..jo van....hivjanak fel ha elsz valami...azert penteken biztonsag kedveert felhivtam oket..nem volt..jo van szombaton..azaz ma beballagtam es hat akor most szepen adjatok ide a kartyat...oh nagy nehezen ram nez..nnics semmilyuk..hmmm mikorra lnne tan itt a kartya..fel orara a csavo eltunk..hat tan keddre...akkor jon be a rendeles...erre mar teljesen kesz voltam..egy lan party es egy war mar miattuk elbaszodott.es meg melle en azert fizettem a surgosegi dijat..5000 forintopt hogy 3 napon belul vagy azonal kicsereljek vagy javitsak.....na akkor szepen vissza a penzt....3*10 percre csavo el el tunt...majd nagy nehezen megerkezik..tenlyeg nem tudok varni keddig vele...mondom nem...akor megint 2 perces varakozas...megirja nagy nehezen a szamlat a kassanal ott all mar a fonok kaszas ra nez fonokre es kerdore vonja hogy ez mi...fonok.hat muszaj neki kiadni...nincs mas esely....szepen leperkaltak (91740FT)...
mit van mit tenni nezuk at tobbi boltot..at metnunk mistralhoz es a Lehel tertol nem messze es ott benmeztem..mijuk van...hat van egy 9800 pro fx5950ultra vagy egy 9800 xt......xt mennyiert? 154e..a blufishben lenne a xt 168e...akkor hagy nezem meg..szepen megneztem..es megvettem..es most szepen szuperal a gepben es nem kellett ra varni 1 hetet....:D
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- VGA kibeszélő offtopik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest