Új hozzászólás Aktív témák

• kiborg

aktív tag

Üdv!

Én is szívtam a közelmúltban.Vettem ugyanis egy Radeon9600-ot.Ez eddig mind jó és szép, DE a régi lapom MSI K7N2 Delta L nem eszi meg.Szépen felmeyg vele winfos is, meg minden, de az első 3D alatt meghal 5-10 sec-en belül.
    A lap jó, több kártyával kipróbálva, a kártya jó több lapban kipróbálva.
    Tehát minden jó és mégse.
    Erre én mondom, hogy visszaviszem.
    Jó visszavittem, előadtam a problémámat és hogy ki lehet-e cserélni.(FX5700-re)
    Mondták persze, örültem mint majom a farkának.Visszamentem, nincs kártya, holnap. Nem lett, majd jövőhéten, nem lett, csak 256M-es, ami 5-6 ezerrel drágább volt, asszony nem szánt rá ennyit.
    Jó, akkor szeretném cserélni másra. OK?
    OK!
    Samsung 160GB SATA, ok ?
    OK!
    Örültem!!! :)
    Csakhát most nincs :(
    Jövőhéten....
    Sajna nincs :( de ma hozzák, így holnap már lesz...
    Bementem, ill nem is mentem, hanem asszony és neki is kicserélték, minden probléma nélkül.

Naszóval tanulság:
    Nem minden cég szemét, én csípem őket emiatt, az egy dolog, hogy nem kellene annyira flegmának lenni,de az egy dolog(egy csak az egyik ott dolgozó srác), a másik tök normális.
    Kicserélni NEM lettek volna kötelesek,de megtették, minden elismerésem az övék, látszik, hogy meg akarják tartani a vásárlóikat,ami nem is baj.
    Igaz hogy 2004 dec. 19 óta húzodott az ügy, de végül sikeresen lezárult,tehát nem szidom őket.Arról meg nem ők tehetnek, hogy nem volt árujuk,mert ha nagykerbe nincs, akkor nekik sincs.

Az egy dolog, hogy van belekintésem a nagyker on-line árlistájába ahonnan ők is hoznak) és ott volt, de mindegy.

Kecskeméten történt mindez, van itt már egyébként sokat szidott Mistr@l és mégtöbbet szidott Bl**Fish is, de EZ az üzlet nem ezek közül való :)
    Egyébként voltam már minkettőben, de annyira nem tetszett meg, bár a Mistr@l-ban szimpatikusak és kedvesek voltam velem, így ott nincs negatív tapasztalatom.

ez a hozzászólás is jó hosszú lett......

Legyetek jók és szobatiszták...

Új hozzászólás Aktív témák