- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
Ez nem Blufos de hasonló
Vettem a 3t-nél egy Chaintech 7VLJ Deluxe alaplapot, hazaviszem összerakom, elindul, bebootol belép a Windows, alaplap sípol veszettül, majd levágja.... namondom újrakezdtem a BIOS-ban, figyeltem az értékeket: CPU 86°C Sys:52°C ... megyek lejjebb VCore 2,06V!, hát mit ne mondjak ilyen gyorsan még nem csaptam a főkapcsolóra
Ház oldala levesz CPU borda megérint.. égetet veszettül
Másnap viszem vissza... sok a szervizelendő gép most nem tud(nak) vele foglalkozni... na mind1 ott hagyom... 2 hét múlva (kb) [mindennap hívogattam őket hogy hogy is áll] monta hogy tényleg rossz, de vissza kell küldeni a gyártónak (!) ami ugye a világ másik végén van...
1 hónapig ment ez a huzavona hogy: áh már holnap itt lesz a cserelap, dede holnap mostmár biztos... meguntam [persze hogy ez idő alatt pont eme bizonyos Chaintech lap ára csúszott lejjebb] , és mondtam hogy kérek akkor egy ASUS A7-V600X-et (mivel ráfizetni nem akartam...)
[Szerkesztve] -
AMD!4ever
őstag
Banyek! nem semmi! én szerencsére már régnem voltam a mistral se a blufis szervizében... lekopogom.
Pedig kisértem a sorsom,csomo mindent mostanába náluk vettem.
A legkeményebb az 52ezer forintos leadtek 6600Gt-m amit a mistrálba megmertem venni anno(sulinetes mondjuk)
Szerintem a hütö alapbol szar volt rajta mert nagyon melegedett vele a kari,nálam a vga venticsere alapdolog amugy, azota a kártyának semmi baja,és még elég jól tuningolható is Zalman vf700 van rajta. és már Vcormoddoltam is és tök jól birta.
Ugyhogy mákom volt??? -
nomac
tag
najó akkor fel
-
Jégkokó
veterán
nekem se az alaplappal se a procival nem volt komolyabb gondom.Igaz a procit doboz nélkül adták ugyan annyiért mint máshol dobozost hütővel ,de mind1
-
nomac
tag
Nem kötelező végigolvasni
de egy nagyon tanulságos esetet mondok el:
2003.08.14.-én vettem egy ti4200-őt a mistralban.(Váci út)3/4-ed évig jól is ment amikoris a venti beadta a kulcsot.
Visszavittem a váci úti szervízükbe a karit és mondták h 2 hét mulva telefonálhatok.
Telefonáltam a fickó mondta:''még két hét''
Kivártam három hetet és a faterral bementünk a kártyáért.Sorszámot vettem mint az sztk-ban majd hívtak(bár itt legalább látod a szervizes ténykedését).Megyek a csávóhoz aki szimplán közli:''A kártyát visszaküldtük a beszállítónak,de levásárolhatja az árát 16750ft ért)A KÁRTYÁT MÉG ANNO 40K-ÉRT VETTEM!Ezután a fater kezdett el vele veszekedni.Hasztalanul.Hiába kértük vissza a karit (mert későn jöttem rá a venticsere lehetőségre)az már állítólag a xyz lerakatán lehetett.
Mindent egybevetve 60k-t hagytunk ott a boltban,mert ügye az uj vga-hoz új táp is kellett.
Mistral=Bluefish
Bár amit ők csináltak az szimpla lopás?Nem tudom.
Mindenesetre elemnél komolyabb dolgot ne vegyetek ott! -
nomac
tag
Hi all!
Én tegnap vásároltam a bluef@szoknál(teréz.krt) egy samsung vinyót.
Természetesen rossz volt.Visszavittem.Bevették.Ellenőrizték.(Ha má a bios láttya!)
Visszadobdák.Lecsakkoltam a samsung progival.Kifagyott.Visszavittem.Ráfizetéssel akartam venni a 13k-s w helyett egy 14-ks ht-t.A rendszerük lefagyott.
3.nap Megyek be.Végül 16-ot hagytam ott egy másik samsung.ért.
Természetesen kértem az ellenörzését ,de a szervízvezető szabályosan kirúgott.(Előbb megkésdezte:''Hö mitakarsz'')Álítólag kinemlátott a munkából.
Elegem van ebből!De persze a mistral sem jobb!Semmivel sem! -
mr.ki
aktív tag
Havernak akartam gépet összeállítani. Abit nf7 s alaplappal volt gondunk. Megvettük a konfigot és mikor összeraktuk úgy sikított az alaplap mint a vágási malac. NEM MŰKÖDÖTT A PROCI VENTIT ELLÁTÓ ÁRAMKŐR
.Persze visszavittük 1,5 óra utazás árán (csak oda) és elmondtam a hibát. A szervizes csávó kételkedett a szavamban, majdhogynem kiröhögött.1 óra (!) tesaztelés után belátták hogy igazunk volt. Megkaptuk a másik alaplapot , de itt még nincs vége csak most kezdődik. Hazavittük összeraktuk 1 óra alatt, de most be sem akart bootolni. Egyből memóriára gondoltam de a gépemben sirályul ment. Ezután cserélgettük a memória helyeket az alaplapján, nem volt jó, ugyhogy másnsap megint futottunk egy kört. Ott 4 (!) óra teszelés után azt mondták hogy semmi gikszer nem volt a lappal.Remélem érzitek a paradoxont.
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #285 üzenetére
szerintem itt elég kevesen vagyunk határozatlan célközönség.
házat akarok most venni, csak rinyálok az árán, hogy megvegyem e vagy sem
a vége úgyis az lesz hogy fogcsikorgatva leperkálom a pénzt, de még keresem hol a legolcsóbb -
lesaux
veterán
válasz
gaboooka #279 üzenetére
Pont ugyanígy jártam én is, szintén a BF-ben
A 15 nap, amit írásban ígértek, már lejárt. Cserecucc nem volt. Jobbat venni és ráfizetni nem akartam, szarabbat ne adjanak. Mondtam, hogy akkor kérem vissza a pénzt. Azt ők nem adhatják, csak 30 nap múlva. Tudtommal ilyen 30 napos kitétel nem létezik.
Felhívtam a fogyasztóvédőket. Kiderült, hogy igazam van, de tkp. nem tehetek semmit, a bíróságon kérhetem a pénzem kifizetését. Az meg leghamarabb egy év.
Amit te csinálhatsz:
Ráfizetéssel vehetsz egy jobb alaplapot.
A panaszkönyvbe mindenképpen írjál be, akár a ''basztatós'' sztorit is, bár nem tudom, mennyire érdekli őket. Még esetleg az kéne, hogy viszel magaddal egy meggyőzőbb külsejű embert, aki az asztalra csap, ha hasonló stílusban beszélnek vele. -
Jégkokó
veterán
Én egyszer vásároltam a blufishnél, a nyugatinál egy alaplapot, de semmi gond nem volt vele.Leszámítva azt hogy nem ette meg a geforce 6600 as videókártyámat, ami nem az ő hibájuk vlt mert biost kellet rajta frisíteni
-
Integra
titán
én a déliben boltjukban vettem a proci hűtőm
unott, búval baszott flegma fejek, de mivel tudtam mit akarok, ezért különösebben nem érdekelt, megvettem, a hűtő meg jó
ha gépet akarnék venni, akkor biztosan nem ide mennék tanácsért -
Motion_Blur
félisten
Én eddíg 2szer vásároltam a BlueFish-ben (Szfvári). Egy videokártyát és egy procihűtőt. 3 csóka van, abból az egyik a videokártyákhoz, a másik inkább az alaplapokhoz konyít valamit, a harmadikat eddíg még nem hallottam beszélni.
Velem elég közvetlenek voltak, csak tudatni kell velük, hogy nem vagy teljesen hülye a dolgokhoz és akkor nem próbálnak átb@szni.
Garival még nincsenek tapasztalataim, remélem nem is lesznek -
gaboooka
aktív tag
2005.02.19.- én vásároltam egy ABIT AV8 3rd- Eye alaplapot a budapesti Nagyenyed utcai Bluefishben.
2005.07.22- én meghibásodott- nem kezelte a videokártyát- majd 2005.07.23- án bevittem a gyöngyösi Chiperke 7475 Kft.(BF partner) által üzemeltetett üzletükbe (mivel itt lakom, és a pesti üzletben úgy tájékoztattak, hogy akármelyik üzletükbe bevihetem, ha probléma adódna).
Az alaplapot átvették, cserekészüléket nem biztosítottak, a garanciajegyen említett 15 naptári nap már letelt, és még nincs semmi előrelépés az ügyben, pedig már kétszer is érdeklődtem. Csak hitegenek, hogy ekkor meg akkor jön/lesz.
Na meg ma azt mondta a csóka az üzletben, hogy ''miért nem a nagykert b@sztatom, hogy nincs alaplap raktáron'' <-- ezt így szó szerint.
Mit tehetek ilyenkor? -
TomDog
tag
Ezt olvassátokBővebben: link
-
nRu3
addikt
válasz
yaerius666 #273 üzenetére
ügyes vagy, azért a ramon mindig van egy matrica ammin rá van írva a tipusa
-
yaerius666
újonc
A szegedi Bluefish-ban vettem PC3200 RAM-okat, de otthon kiderült, hogy az egyik PC2100! Nem vagyok nagy hardver ismerő, úgyhogy könnyen bxsztak át!
Persze nem cserélik vissza, mert aláírtam a számlát és ezzel vége(m).
Ne vásároljatok itt!!! -
boceeboy
tag
Az én kedvencem az ilyen boltokkal kapcsoaltban például egy memoria eladása!
Mondjuk 3-4 ezerrel drágábban árulnak egy márkásabb ramot,amire rávan ragasztva egy cimke hogy milyen márka!
Na és ezt ugye higgyem is el nekik! -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
jherumit #270 üzenetére
engem a Mistralban eddig mindig át akartak ba*ni, de sose sikerült nekik! jah. és szerintem az árukészletük többsége meg csupa gagyi sz*rból áll. na ez az én szerény véleményem! Blufosban még nem vásároltam de nem is fogok
na meg amúgyis megvannak a boltjaim mit hol kell venni...
[Szerkesztve] -
jherumit
csendes tag
Fehérváriaknak ajánlom a bf-t, nekem eddig bejött (csak az a fránya raktárkészletük lehetne nagyobb)
viszont a mistr@lról inkább nem is szólok egy szót se -
Guruka
senior tag
Eddig nekem is csak pozitív tapasztalatom volt velük.
-
anulu
félisten
válasz
[lAyCsI] #244 üzenetére
részemről nagyon jóban vagyok velük, teljesen korrektek voltak velem mindíg. pl amikor alaplapot vettem, előtte hallottam, hogy van olyan kombó RAM-ból, amit a Gigabyte 7NNXP nem eszik meg. úgy mentem be hozzájuk, hogy vittem mind2 RAM-om. megbeszéltük, hogy otthagyom 1-2 órára a RAM-jaim, betesztelik, és ha OK, viszem a lapot. így is lett, mikor visszamentem mondták, hogy OK a cucc, hazahoztam, ment is!
ismerőseimnek/ismerőseimmel is ott szoktam az esetek túlnyomó többségében venni a cuccokat, és amikor bármilyen gáz volt (RAM, vidkártya, vinyó) nem problémáztak, kicserélték. -
corlagon
senior tag
Este asszem végigrágok pár jogszabályt, mert idegesít, hogy nem tudom.
Mondjuk nem csoda, jogi tanulmányaimból leginkább különféle Nemzeti Sport-tudósítások és ''80 fillér a piros ulti'' szakkifejezések maradtak meg -
corlagon
senior tag
-
divot
veterán
A nyugatinál egyszer én is vártam olyan félórát. Mivel ezen röpke idő alatt egy milliméterrel sem jutottam közelebb a pulthoz, ahol ráadásul még ketten álltak előttem, otthagytam a kócerját. Az igazán szomorú az volt, hogy közben legalább öt eladónak álcázott hülegyerek jópofizott hátul valami friss áruval.
-
corlagon
senior tag
A Fogyvédnek bárki szólhat, cégek tulajdonosa vagy tisztségviselője is, aki magánszemély.
Egy pontosítás: a garanciát csak ''fogyasztó'' érvényesítheti, aki a ''gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő személy''. Ettől még szvsz lehet olyan gazd. társ. is, akinek a TSZ tevékenységi körében nincs felsorolva kapcsolódó tevékenység (nem profi harvderes, kereskedő stb.) -
corlagon
senior tag
Hö?
Fogyasztóként tökmindegy, hogy XYZ Bt. vagy Pista Bácsi vagy, minden jogszabályi védelem ugyanúgy megillet. Ha meg elromlik valami, akkor kötelesek cserélni a garanciális feltételek szerint (ált. csere ugyanolyanra, ha nincs, pénz v. beszámítás), ha még határidőn belül vagy.
Nyugodtan javítson ki, aki jobban tudja...
#254:
Na mostmár előveszem a törvényt...
Nem rendeltetésszerű használatnál nincs gari, de hogy kinek kell bizonyítania?
[Szerkesztve] -
karib
addikt
Ha fogyasztóként vetted (nem Kispista Bt-ként), akkor 3 napon belül csereköteles. Ha csak a színe nem tetszik, akkor nem kell cserélniük, de ha bedöglik, akkor igen. Ha cégként vetted, akkor nehezebb a helyzet. Persze valszeg ők sem tudják pontosan, mi merre hány lépés, ezért nyugodtan lehet lobogtatni a fogyasztóvédelmi törvényt meg a jótállási jogszabályokat, akkor is, ha valójában nem minősülsz fogyasztónak
Amúgy az egész szabályozás elég zavaros és rossz, de azért valamennyire használható.
-
nRu3
addikt
Elvileg ami három napon belül tönkremegy , kötelesek cserélni vagy ez a szisztéma már megszünt
[Szerkesztve] -
iwu
addikt
haverom vett egy 160GBs maxtort, első indítás aznap, chip elposszan, boltba vissza, csesztek cserélni, elhajtották...most a fogyvédőknél van az ügy!!!
-
nRu3
addikt
Budapesten több paraszt-kőbunkó van és neheziti meg napjainkat
-
kiborg
aktív tag
Üdv!
Én is szívtam a közelmúltban.Vettem ugyanis egy Radeon9600-ot.Ez eddig mind jó és szép, DE a régi lapom MSI K7N2 Delta L nem eszi meg.Szépen felmeyg vele winfos is, meg minden, de az első 3D alatt meghal 5-10 sec-en belül.
A lap jó, több kártyával kipróbálva, a kártya jó több lapban kipróbálva.
Tehát minden jó és mégse.
Erre én mondom, hogy visszaviszem.
Jó visszavittem, előadtam a problémámat és hogy ki lehet-e cserélni.(FX5700-re)
Mondták persze, örültem mint majom a farkának.Visszamentem, nincs kártya, holnap. Nem lett, majd jövőhéten, nem lett, csak 256M-es, ami 5-6 ezerrel drágább volt, asszony nem szánt rá ennyit.
Jó, akkor szeretném cserélni másra. OK?
OK!
Samsung 160GB SATA, ok ?
OK!
Örültem!!!
Csakhát most nincs
Jövőhéten....
Sajna nincsde ma hozzák, így holnap már lesz...
Bementem, ill nem is mentem, hanem asszony és neki is kicserélték, minden probléma nélkül.
Naszóval tanulság:
Nem minden cég szemét, én csípem őket emiatt, az egy dolog, hogy nem kellene annyira flegmának lenni,de az egy dolog(egy csak az egyik ott dolgozó srác), a másik tök normális.
Kicserélni NEM lettek volna kötelesek,de megtették, minden elismerésem az övék, látszik, hogy meg akarják tartani a vásárlóikat,ami nem is baj.
Igaz hogy 2004 dec. 19 óta húzodott az ügy, de végül sikeresen lezárult,tehát nem szidom őket.Arról meg nem ők tehetnek, hogy nem volt árujuk,mert ha nagykerbe nincs, akkor nekik sincs.
Az egy dolog, hogy van belekintésem a nagyker on-line árlistájába ahonnan ők is hoznak) és ott volt, de mindegy.
Kecskeméten történt mindez, van itt már egyébként sokat szidott Mistr@l és mégtöbbet szidott Bl**Fish is, de EZ az üzlet nem ezek közül való
Egyébként voltam már minkettőben, de annyira nem tetszett meg, bár a Mistr@l-ban szimpatikusak és kedvesek voltam velem, így ott nincs negatív tapasztalatom.
ez a hozzászólás is jó hosszú lett......
Legyetek jók és szobatiszták... -
[lAyCsI]
addikt
Na, nekem meg pont az Alienékkel volt anno afférom,
egy 9700NP-t vettem náluk, de PRO bios volt a zsugán,
éshát szemetelt a ramja, mire visszavittem rám akarták
húzni hogy én flesseltem rá a PRO Biost, eltelt jópár hét,
többX hívogattam őket hogy miatosz van, végül szóltak hogy
megjött a cserezsuga, visszamegyek, erre egy ütött-kopott
használt fost akartak adni helyette... mire elküldtem őket a
sunyiba... na végül nagynehezen visszadták a zsét... na, én
azóta kerülöm a boltot
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Nem mondhatnám, hogy közelebb kerültünk a megoldáshoz
Szedjük össze: van a 3200+ A64, ami 512kb L2-vel kéne, de az árlistán csak 1Mb-os van, és a boltban is ragaszkodnak ehhez. Tehát megvettétek az 1mb-os verziót az 512k árán? Bár nem tudom, hogy 939-re van-e 512-es, illetve hogy.... na mind1 ebbe bele sem kezdek, mert így sem vagy tisztában a kialakult helyzettel, és nekem sem sikerült még mindig megértenem -
nRu3
addikt
válasz
Dilikutya #238 üzenetére
Hét lehet hogy tul komplikáltam a lényeg ami az árlistán volt nekik az nem egyezet meg a raktár készletel ezt ök is elismerik és azt a 3200+ procit nem 512kb -nek árulják hanem 1MB-ként árulják.és ök ezt bizosan tudják hogy nekik csak 1Mb-s van ,
de lehet hogy még mindig zavarosan fogalmaztam akkor bocsi -
Vangelis
félisten
A topic elovasása után jöttem rá, hogy milyen mákom van, hogy szinte mindent egy helyen veszek, magamnak és ismerősöknek, barátoknak, stb.
Havi több 10k értékben.
Még soha nem variáltak, ha visszavittem valmait vagy rögtön csrélték, avgy megoldottuk addig csere alkatrésszel, és addig megrendelték az ujat.
Vagy a rosszalkodó addig nálam maradt amíg megött a csere, ha használható volt.
VMég soha semmit, nem adatk vissza hogy ez már pedig jó és nem cseréljk, vagy 1-2 hét mulva.
A legtöbb talán 5nap volt, mert nem tudtak elérni, hogy ,menjek az uj cuccért.
A környéken a leg korrektebb cég, csak sajna az eladók nem értenek semmihez, hardver területen. De ez engem nem érdekel.
Jó helyre járok -
Lord Zero
addikt
a mistralról azért nem írtam, mert nálam ők ab ovo kiesnek a pixisből
az örsi bf egy ötcsillagos minden-segget-kinyalunk és önnek-még-mindig-maradt-három-kívánsága típusú wellness központ a mistralhoz képest
sajnálom, h ennyire torzak a menatlitások (ideológiák?) a bp-i boltokban, a hatalmas kínálat + alacsony árak = csúcsszuper képlet szerint gondolkodnak
ezért hát minden vevő kisköcsög, akinek azt lehet mondani, h nesze, itt egy 266os cerka, játsszál vele..
persze elvétve vannak kivételek (és én tisztelem is ezeket a kivételeket) -
nRu3
addikt
Egy ismerösömnek sürgösen kellett athlon64 proci karácsony ellött és pont abban az idöszakban amikor keresgélni kellett, és ő pont 3200+ ami L2 1MB -st akart sehol nincs felhivja telefonon a kékhalat hogy nekik milyen van ?, HÁT MI CSAK KIZÁROLAG 1MB VERZIOKAT ÁRULUNK , de hát az árlistán van másik fajta is ? AZ MÁR NEM FRISS AZ NEM PONTOS , és ha még is csak 512kb -s mert az nekem nem kell? HÁT BIZTOS HA MÉGSE AKKOR GARANCIÁBA KICSERÉLJÜK.
hülye haverom gondolta hogy a proci csak egy sima 512kb-s megvette és tényleg 512kb-s , de nem ment vissza reklamálni nem volt türelme hozzá
A lényeg sok vevőt akit átvernek sokan nem menek vissza ,és nem boritják rájuk az asztalt , mert akkor a vezetöség észre venné talán hogy valami gáz lehett a kiszolgálásal hogy tul sok butor javitást kell kifizenie az utobbi időben valamiért -
God Vazzeg
veterán
XX.ker Be-Va Chip. Nyugodtan vásároljatok náluk, korrekt a kiszolgálás, szervíz is ok, és ha várnod kell lehet netezni (merhogy netkafé is
)
-
-
anulu
félisten
válasz
Lord Zero #228 üzenetére
nekem ~20 perc az Örs HÉV-vel... ez a legközelebbi nagyobb számtech bolt.
velem anno egyik Mistralban próbálták megjátszani ezt a ''énmostmegmondomafrankót''. tele volt a bolt, én meg úgy beégettem a fazont, hogy még szvsz talán most is vörös a feje
vannak olyan dolgok, amit el lehet nézni nekik és van amit nem. ha látszik, hogy segíteni akar, de nem teljesen pontos, akkor én segítek neki, de ha nagyképű ill tenyérbemászó stílusa van, akkor vagy 1. otthagyom, vagy 2. beégetem és utána hagyom ott
azokat a helyeket szeretem, ahol az eladó, ha látszik h a vevő nem ért hozzá maximálisan segíteni szeretne, vagy ha a vevő ért a cuccokhoz, akkor ''partnerként'', mintegy megbeszélve a dolgokat köttetik meg az üzlet. ez pl egy nagy boltban (pl Váci úti Mistral) nehezen kivitelezhető, de a tömegoszlatásna nem a lekezelés a legjobb módszer. -
Lord Zero
addikt
egyetértek, az örsi a legokésabb (már csak azért is, mert kb 3 percre lakom tőle
)
természetsen feketeleves itt is van, nekem az egyik szervizes csávóval van bajom, mert kurvára nem állhatom, ha élből úgy kezelnek minden vásárlót, h halálidióta és majdénjólmegaszondomatutit
a többiek rendesek (általában), igaz, h kivétel nélkül azt hiszik, h ha egy 754es a64 nem viszi a duált, akkor az ram hiba -
nRu3
addikt
Azt azért nem álitanám hogy olyan olcso lenne bf söt jó sok termék sokall drágábak mint máshol de van ami olcsobb de az csak az akció miat van de amugy meg nics is készleten, rendelni meg náluk az a fogalom ismeretlen nekik, eddig akkár hányszor voltam a teréz köruti üzletbenmindig áramszünet volt gépek nemüködnek és teljes káosz
-
Dilikutya
félisten
-
-
anulu
félisten
kb 1 hete semmi kedvem nem volt bebumlizni a városba a kedvenc boltomig, és megcéloztam az Örsön levő Bluefish-t. Zalman ZM80HP-D-t akartam venni, ezen meg nem romlik el semmi
bemegyek, kérdezem, h van-e. srác odaadja, nézem, stb, és elkezdtem kérdezősködni. h 6800-at teljesen passzívan elvisz-e, mennyire kell lennie a heat-pipe-nak a NYÁK végétől, stb. én lepődtem meg, az eladó tényleg képben volt, és nemcsak bólogatott. a másik eladó igen, amikor később visszamentem egy OP1-ért, akkor kapásból ahhoz a kollegájához irányított, akinél a bordát vettem, miután 1 kérdést feltettem neki...
úgyhogy ha Bluefish-ben akarok valamit venni, akkor Örsön! de azért ha komolyabb cuccról van szó, még mindíg az Alien Computers-t választom! -
Dilikutya
félisten
A számítógépes rendszerük tényleg elég kaotikus, blúfises vásárlásaim 50%-ában mindig történt valami... és sajnos itt Szolnokon ha valami kell, ők adják a legolcsóbban, és nekik van a legnagyobb választék. És az alacsonyabb ár nem mindegy, főleg úgy, ha figyelembe vesszük, hogy tavaly tavasszal az egyik helyi bolt árlistáján 160k volt egy 3.2-es Northwood, miközben Pesten már 60-70 körül...
-
Van123
újonc
A felbontásról csak annyit, hogy nagyon szép és jó, hogy vásárolni akarsz egy boltba és előtte megnézed, hogy mit akarsz venni és még fel is bonttatod az eladóval csak az a gáz, hogy felbontassz egy pl. 6600GT-t,de nem veszed meg,ezzel eddig még semmi baj, csakhogy utána jön egy másik srác aki 6600GT-t akar venni és megmutatod neki az utolsó darabot ami már fel van bontva és mivel sok fórumot olvasott szegény srác, ezért nem hajlandó megvenni
Tehát akkor miről beszélünk? Kicsit gáz lenne ha mindenki mindent fel akrna bontatni.
[Szerkesztve] -
mkbla
senior tag
Az a baj h a bluefish K**** olcsó szinte ráver minden boltra nálunk, nekem még csak 1szer szerencsétlenkedtek, amikor több mint 1 óráig tartott összeszerelni egy 4m-es utp crosslink kábelt, mert nem utdták letesztelni meg beszart a nyomtato, meg a vindóz, meg a hálózat amikor tesztelték a kábetlt igy csak nagysokára tudtak számlát nyomtatni...
+amikor monitorok után érdeklődtem 1 hónapot vártam h árat adjanak azokra a monitorokra amiket felirtam nekik, de csak azt mondták h még ők se kaptak választ.....
volt olyan haverom is akinek pl nem azt hozták amit kért.
csak az zavar még az egészben h a sok hülye paraszt özönlik oda mert hogy ''olcsó'' (pedig csak szét kéne kicsit nézni máshol is) 1szerűen nem fogom fel h miben lenne jobb bolt mint a többi?????
nem értem... mind1.... -
Moyder
aktív tag
ez van.......
egyébként multkor kinéztem egy egeret magamnak a neten és meg akartam nézni élőben, hát bementem , szinte nem volt senki, és kibontattam vásárlási céllal egy pár egeret, a gyereket nem nagyon zavara még egy club 3d 6600Gt is megnéztünk csak aztán a collega rá szólt hogy ne bontson ki mindent -
gerlaip
addikt
Néha-néha visszatérek a Bluefishbe mert olcsó. De mindig elkeserítenek, újra és újra megfogadom, hogy soha többet.
Haverommal vettünk már hibás Samsung ramot, amit nem akartak kicserélni, Aztán volt olyan, flegmáskodtak, hogy amit akarok venni az úgyse jó nekem. Most legutóbb fél órát álldigáltunk ott a barátommal, mert egyöregasszony ott tudakolt meg mindent hogy CD olvasó meg mittudomén meg internet is kell a gépébe, amit az onokának akar. Minimum hatan tébláboltak a boltban, kajáltak meg dumáltak, de csak egy ember dolgozott. Beszarás. Nem is vettünk semmit, kijöttünk. Magyarország, 2005, Bluefish. Ez van. -
domedee
senior tag
tud valaki valamit a nemrégen nyílt miskolci üzletükről? bár az árban vannak jobbak is itt, de van, ami csak náluk van...
-
golyani
őstag
én a miskolciban voltam kérdések erejéig de ott tutták miről van szó.
-
gregorik
senior tag
linkelje be valaki ezt meg a másik bluefish-topikot nekik egy emailben...
-
Zoltán
őstag
Meg sem szabadott volna szerintem vizsgálniuk, ha fizetted az azonnali cseréért a felárat... Adjanak másikat, aztán majd vizsgálgassák a rosszat amikor kedvük tartja. De neked szerintem jár az azonnali csere, ha már kifizetted ezért a plussz szolgáltatásért a felárat. Mert végülis így rosszabul jártál, mintha nem vásároltál volna +2% szolgáltatást...
-
Moyder
aktív tag
azt hogy a cseregari mire van náluk azt eltudná valaki magyaráznimert amire tényleg lenne szvsz nem arra van! mert a vinyó amit visszavittünk tuti szar volt és az hogy abban a pillanatban jó volt az nem jelent semmit, mert ez már gondolom sokakkal előfordult hogy otthon xarakodott meg minden ,de amikor az ember szervizbe vsiszi ott semmi baj!! tipikus ''Murphy''
idézve a kékhalas +2%-os cseregari lényegét:
Ezt a problémát igyekszünk megoldani szolgáltatásunk bevezetésével, melynek keretében Önnek lehetõsége van garanciális probléma esetén azonnali csereigénnyel élni. Ehhez csupán a vásárolt termék árának mindössze 2%-át kell felárként kifizetnie. Amennyiben az adott termék a garanciális idõn belül meghibásodna, úgy azt Önnek helyben kicseréljük, ezáltal megspórolhatja azt az egy-két hetes idõtartamot, amíg - normál esetben - a szakszerviz a hibás terméket bevizsgálja, s ennek eredményét közzé teszi. Önnek mindez néhány percébe fog kerülni csupán.
A szolgáltatás igénybevételének feltételei:
- Vásárláskor az adott termék/termékek árának 2%-át kell felárként kifizetnie
- A garancia - és ezzel együtt a szolgáltatás - csak a számla vagy másolatának bemutatása esetén érvényesíthetõ
- A termék bárminemû sérülése (repedés, törés, égés stb.), illetve bármilyen nem rendeltetésszerû használatra utaló nyom esetén a garancia - és ezáltal a szolgáltatás - érvényét veszti.
- A terméken lévõ garanciacímke eltávolítása vagy sérülése esetén a garancia - és ezáltal a szolgáltatás - érvényét veszti.
- A szolgáltatás csak azon termékek esetén érvényesíthetõ, amelyek nem rendelkeznek külön garancialappal. A külön garancialappal rendelkezõ termékek garanciális ügyintézését a garancialapon feltüntetett szakszerviz végzi. Ezt a problémát igyekszünk megoldani szolgáltatásunk bevezetésével, melynek keretében Önnek lehetõsége van garanciális probléma esetén azonnali csereigénnyel élni. Ehhez csupán a vásárolt termék árának mindössze 2%-át kell felárként kifizetnie. Amennyiben az adott termék a garanciális idõn belül meghibásodna, úgy azt Önnek helyben kicseréljük, ezáltal megspórolhatja azt az egy-két hetes idõtartamot, amíg - normál esetben - a szakszerviz a hibás terméket bevizsgálja, s ennek eredményét közzé teszi. Önnek mindez néhány percébe fog kerülni csupán.
Hát ezt ma nem igazán teljesítették! Mert mi a feltételeknek megfeleltünk, lehet hogy a vinyó nem hibázott abba a fél órában, de egy komolyabb teszt nem fél óra! Máskor bezzeg tudják nyúzni hetekig amikotr nincs rajta a cseregari
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Arrol ne is beszeljek, hogy a webes arlista nincs frissitve.
Talan ha frissitve lett volna megkimelem magam ettol a megprobaltatastol. -
twollah
nagyúr
Hogy milyen tufa ember dolgozik az egyik Bluefishben.
Felhivtam, hogy erdeklodjek van-e meg Barton magos XP.
Valahogy igy tortent:
Tarcsazas.
Kicsenges.
Felveszik es belehadarja vki a kovetkezot: Blfs. Ird, es mondd igy.
Eloszor nem tudtam, hogy rossz szamot hivtam, vagy rosszul hallok, aztan a lenyegre tertem.
Aszongya hogy: Jo napot kivanok, erdeklodnek, hogy van-e Barton magos XPjuk.
Mire a valasz kb. 2-3 sec utan nincs, mar nem gyartanak.
Ok. -mondom Akkor mit tudna ajanlani helyette?
A vonal tulso vegen halalos csend.
Sempron? kerdezem en.
Ujabb 2-3 seces gondolkozasi ido, majd jon a valasz.
Az sokkal lassabb...
Es ennyi.
Mindezt olyan unott, apatikus hangsulyban adta elo, hogy a bicska kinyilt a zsebemben.
Ezek utan szinte 100%, hogy nem fogok a Bluefishben vasarolni, ha mar a telefonban igy allnak hozza a dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest