- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaboooka
aktív tag
Megoldódott az ügyem. Sajnos nem tudtak beszerezni AV8-as lapot, ezért kaptam másikat helyette. Igaz drágábban, de a különbözetet nem kellett kifizetnem. A cég ajándéka volt!
-
gaboooka
aktív tag
Képzeljétek! Sikerült beszélnem az üzletvezetővel, aki elnézést kért a kolléga viselkedésért!
DE! Mivel most sem sikerült semmit sem intézni, azt mondta, hogy menjek vissza hétfőn. Akkorra megpróbálja kompenzálni a dolgot.
Mondom: ez mind szép és jó, de addig is kötelező lenne adniuk egy cserelapot.
De adni meg nem tudnak, mert nincs raktáron. Pff...Na meg mivel, hogy ők ''csak'' frenchise partnere a BF-nek, ezért nem érdekli az ügyem.
Most mit tehetek? -
gaboooka
aktív tag
Azért szorítson Mindenki nekem holnap!
-
gaboooka
aktív tag
2005.02.19.- én vásároltam egy ABIT AV8 3rd- Eye alaplapot a budapesti Nagyenyed utcai Bluefishben.
2005.07.22- én meghibásodott- nem kezelte a videokártyát- majd 2005.07.23- án bevittem a gyöngyösi Chiperke 7475 Kft.(BF partner) által üzemeltetett üzletükbe (mivel itt lakom, és a pesti üzletben úgy tájékoztattak, hogy akármelyik üzletükbe bevihetem, ha probléma adódna).
Az alaplapot átvették, cserekészüléket nem biztosítottak, a garanciajegyen említett 15 naptári nap már letelt, és még nincs semmi előrelépés az ügyben, pedig már kétszer is érdeklődtem. Csak hitegenek, hogy ekkor meg akkor jön/lesz.
Na meg ma azt mondta a csóka az üzletben, hogy ''miért nem a nagykert b@sztatom, hogy nincs alaplap raktáron'' <-- ezt így szó szerint.
Mit tehetek ilyenkor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest