Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Blue Mobile
Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz István89 #269 üzenetére
Egyetértek, ez a regisztráció egy rossz vicc a Blue Mobile-nál.
Én 2. telefonnak vettem egy 3000Ft-os Samsung csodát mondván, hogy ennyiért a hülyének is megéri. Rá néhány héttel elhagytam a régi telefonomat - nem sírok érte, mert egy leharcolt régi Nokia volt, csak azért használtam, mert még teljesen jól működött. Azzal volt problémája az ügyintéző kisasszonynak, hogy nem az original lakcímemen lakom. Mondom, akkor küldje oda a mittudomainmit, ahol most lakom, én csak használni akarom a telefonomat. - Nem, azt nem lehet. Ebben az esetben be kell csattogni egy Lidl-be, kérni és kitölteni egy regisztrációs űrlapot, majd postán feladni a Magyar Telekomnak. (A jó k**** anyátokat...) Miután ezt megtettem és már több mint egy hét eltelt a feladást követően, de még mindig nem tudtam hívást kezdeményezni és fogadni, már elég ingerült hangnemet ütöttem meg a kedves ügyintéző hölgynél és 1 perc múlva már használni tudtam a telót egy ki- és bekapcsolás után.Welcome to 2012 Hungary.
Szerk. Amúgy a teló teljesen jó, 1-2 hétig bírja egy feltöltéssel használattól függően. Egyedül az sms része visszalépés nekem a Nokia után, de azt olyan sokat nem használom. Én az a fajta vagyok, akit ez az okostelefon-mizéria teljesen hidegen hagy...
Samsung GT-E1050
[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
Dorien
veterán
válasz dethroner #274 üzenetére
Nekem ez eddig nem tűnt fel. Beszélgetés közben nem lehet felhangosítani?
Én az USÁba szoktam telefonálgatni munkaidőben VOIP telefonnal, na ott volt már, hogy alig értettem szerencsétlen vendort a sz@r vonal (és készülék) miatt. Kollégám telefonja sokkal jobban megszűri a magasfrekvenciás zajokat.
-
Dorien
veterán
Nekem a legnagyobb felüdülés a Vodafone után, hogy ez nem küld 2 naponta sms-t valami hülye akcióról, amit amúgy sem használnék.
-
Dorien
veterán
A Tesco mobil 59Ft-os percdíja valójában 29,5Ft, mert duplán írja jóvá a feltöltést: [link]
Havi 2000Ft-ot 59Ft-os tarifával meg szerintem mindenki lebeszél.
(~34db 1 perces hívás / sms)
Vagyis 2 havonta kell rá min. 2000Ft-ot tölteni, hogy a bónusz ne vesszen el.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz nightshadow #531 üzenetére
Na ne variáljatok már.
2013. jan. - feltöltöd 2000Ft-tal, lebeszéled a 2000Ft bónuszt
2013. feb. - nem töltöd fel, lebeszéled a feltöltött 2000Ft-ot
2013. márc. - feltöltöd 2000Ft-tal, lebeszéled a 2000Ft bónuszt
2013. ápr. - nem töltöd fel, lebeszéled a feltöltött 2000Ft-ot
stb.A percdíj mindig 59Ft, csak a bónusz elveszik 30 nap után, ha nem használod fel, ennyi...
-
Dorien
veterán
válasz nightshadow #542 üzenetére
Számhordozásról nincs tapasztalatom, de az azért minimum elvárható lenne, hogy folyamatosan elérhető legyen az adott szám.
-
Dorien
veterán
Ma de. szembesültem vele, hogy 2x telefonos adategyeztetés után kikapcsolták a telefonszámomat. Semmit sem tudok hívni, csak az adategyeztetős telefonszámot, ahol a 3. adategyeztetés után közölték, hogy 72 órán belül visszaállítják a számomat. Most megyek be a Telekomhoz az asztalra csapni...
-
Dorien
veterán
válasz Indiant #7565 üzenetére
Voltam benn a győri (Árkád) Telekomnál. Az ügyintéző csaj rendkívül segítőkész volt, adott Dominós feltöltőkártyát, amit gyorsan beállítottunk és már tudom használni a telefonomat. Dual SIM, így könnyen át is tudtam másolni a tel. számokat rá.
Viszont Blue Mobile ügyekben semmit nem tudott segíteni, így várhatom a 72 órát. Az mondjuk egy rossz vicc, hogy a Magyar Telekom munkatársai végzik ezt az adategyeztetést, de személyesen, szemtől-szembe senkivel nem lehet ügyintézni, csakis telefonon... Minimum egy fogyasztóvédelmi panaszt és kivizsgálást megérne ez a sztori.
Blue Mobil ÁSZF [link]
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
Nekem már több, mint 100 órája ki van lőve a tel.számom, hiába ígérgették a 72 órás visszakapcsolást...
Hová érdemes áttérni? Vodafone, Telenor?
Ahogy nézem mindkettőnél 19Ft/perc/SMS a tarifa.Számhordozást vajon meg lehet oldani?
Mert én leszarom a Blue Mobilt, ha megszűnik, de a számom rajt figyel már előre legyártott névjegykártyákon, stb.Ja igen, legutóbb kaptam egy új tel.számot visszakapcsolás ügyben, ezzel is lehet próbálkozni:
30/633-6366
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
6 nap szünet után ma reggel ismét él a Blue Mobilos számom.
És eddig kaptam 8 sms-t a "sikeres" adategyeztetésről...
Az, kib****tt sikersztori. [link][ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
Jah, megértem. Én a mobilomon (Nokia 222) full offline vagyok net szempontjából. Kaptam ajándékba okostelefont, de csak pihen a fiók mélyén, soha nem használom. Ami igazán fontos, nekem arra egyelőre elég a telefon + sms. Netezni meg tudok itthon vagy barátnőmnél.
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz #73820095 #8200 üzenetére
Dettó Görögországban szívtam ezzel, hogy nem engedett kimenő hívást a csudálatos Blue Mobile. Az athéni metrón profi zsebesek lenyúlták a tárcámat és le akartam tiltani a bankkártyát. Szerencsére asszony telefonja (T-Mobile) rendesen működött és a személyes irataim máshol voltak. Nyilván nem voltam olyan idegállapotban, hogy a telefon menüjében bogarásszam, hogy mi nem jó... Qrvára vigyázzatok az athéni metrón, ha arrafelé jártok.
-
Dorien
veterán
Mivel már egy ideje jóval túllépem a havi 10e Ft-os feltöltést, így ~8,5 év Blue Mobile után elérkezett a váltás ideje.
Telenor Hiper M Talk - korlátlan beszéd belföldön és EU-ban (roaming 1), SMS díj: 40 Ft, 5GB Hipernet - havi 7.990Ft
SMS-t minimálisan használok, netet semennyire, viszont belföldi hívásom az rengeteg van minden nap. Egyszerű volt az ügyintézés, a számhordozás, a tel.számokat meg átmásoltam a régi SIM-ről az újra.
-
Dorien
veterán
No problemo. A Blue Mobilos feltöltéshez képest ezzel a korlátlan Telenor-ral is vagyonokat spórolok meg. Köszi még egyszer az infót!
Közben megtaláltam a Telenor + mobil flottás topikot, így innen érzékeny búcsút is veszek mindenkitől. Sok problémamentes telefonálást!
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest