- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
tpeti810203 #60 üzenetére
nekem egyszer csinálta, hogy nagyon melegedett a hátulja le volt téve. Kikapcs és bekapcs után leállt a melegedés aztán egyszer sok ide oda ugrálás után letéve újból. Össze akadt két app és ezért melegedet és ebből kifolyólag merült is pihenő állapotban. Azóta finomabban bánok vele és semmi hasonló.Folyamatos használat mellett esténként fel kell tölteni az nem vitás.Érdemes éjjelre vagy egy újra indítást beiktatni, vagy kilőni mindent és akkor megfigyelni a reggelre való merülést. Nálam nincsen. Reggel az akunál nem lehet megnézni, hogy mi merítette? Ott szokott lenni %-os használati kimutatás. Nekem nincs rajta root nem érzem a hiányát.
Azért az eladótól érdemes volna egy kis pénzmagot a hiba miatt vissza kérni. Na de ennél jobb fényképpel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest