- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
válasz
Nheo047 #13920 üzenetére
Szia!
A manualok általában mindig kitérnek az USB-s, adat lemezek illetve hálózati lejátszásban támogatott formátumokra, amik általában mindig limitáltak:
DPUB820_TQBS0255_4_ENG.pdfKeress rá a "supported" szóra.
Nekem a Sony X800M2-esem pl nem tud atmost csak a core-ját kiolvasni hálózati lejátszás esetén (7.1 TrueHD), de pl DTS:X-szel simán megbírkózik. Dolby Vision is csak lemez esetén van.
-
Nheo047
csendes újonc
NTFSre formazva mukodott, de nagy a szoras mit jatszott le, HDR10+ egyaltalan nem, HDR10nek latta, illetve a hang szinte egyiknel se mukodott rednesen, amit elinditottam. Altalaban nem volt hang, vagy a magyar hangot nem jatszotta le, szal eleg problemas…Samsung tv lejatszuk mindent, csak gondoltam USBn keresztul is kihazsnalom a Pana processzorat
-
Joshi
titán
válasz
Nheo047 #13918 üzenetére
Mindenképpen NTFS fájlrendszer legyen az adathordozón. Viszont külső HDD-nél előfordulhat, hogy egyes példányokat nem lát/nem kezel. Célszerű próbaként használni egy 32-64GB-os pendrive-ot. Ezeket sokkal nagyobb eséllyel kezelni tudja az adott lejátszó. Ezek az ajánlások arra jók, hogy kizárjuk az esetleges hardver inkompatibilitásokat.
-
Nheo047
csendes újonc
válasz
bytesizelife #13915 üzenetére
holnap megnezem mire, amit Winbe bedugsz és alapbol felajánl, gondolom NTFS
-
Joshi
titán
válasz
bytesizelife #13915 üzenetére
FAT32 nem jó, mert az max 4GB-os fájlokat kezel.
#13914 Nheo047 milyen eszközről akarsz filmet nézni? HDD, SSD, pendrive?
Ha minden igaz akkor a Panasonic még mindig fix 60Hz-en játssza le a filmeket ha USB-ről megy.[ Szerkesztve ]
-
-
Nheo047
csendes újonc
sziasztok!
van egy Panasonic DP-UB820 Bluray lejátszóm, hogy lehetne rávenni az az Usbn való lejátszásra?
eddig bármit dugtam rá, nem is érzékelte.... -
gg72
veterán
válasz
bytesizelife #13912 üzenetére
OK, kösz szépen.
-
Ahogy néztem, a Panát könnyebb forrasztani, elérhető helyen vannak a padek, és nem olyan miniatürizált a board, mint a Sonynál. Csak fluxot kell használni hogy ne képződjenek hidak a padek között forrasztásnál. Viszont a képen hiányzik a csatlakozó, ahová a modellspecifikus kábel menne, vagyis nem mindig szerelik fel. Ha az a helyén van, 2 drótot kell csak forrasztani... érdemes előre megnézni.
A feliratkezelést nem próbáltam, a Sonyhoz nem írja, hogy tudná.
Egy amerikai, 1-es régiójú DVD volt kéznél, azt raktam be, és ment. -
gg72
veterán
válasz
bytesizelife #13909 üzenetére
Hát ez igazán hiánypótló, gratula hozzá! De nem tudom, hogy ezek után az Pana UB820-ast meg merjem-e egyedül csinálni, inkább a nem felé hajlok...
A külső feliratkezelést kipróbáltad, működik? -
válasz
bytesizelife #13909 üzenetére
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Ha valakit érdekel, csináltam részletes leírást:
[link] -
Micsoda egy szemét meló ez, atyavilág.
-
belinho
senior tag
válasz
Vikthor #13905 üzenetére
Az írható BD-UHD lemezeket érinti, bár baljós árny ha nagyon filmes kifejezéssel akarok élni. Fokozatosan csökken az igény a fizikai médiára, szóval a nyomott lemezeket is utoléri előbb-utóbb a sors, és majd csak online lesz kölcsönözhető minden.
De reméljük azért az még odébb lesz. -
belinho
senior tag
-
-
hdtomi
senior tag
válasz
bytesizelife #13899 üzenetére
Sziasztok! Új vagyok itt, én is néztem lehetőségeket a frissítésre. Inkább forrasztás, mint szoftveres, mert biztos olvastátok, hogy szoftveres megoldásnál akár kuka is lehet a lejátszó + már a gyári firmware se megy már rá többet. Bár én magam nem merném forrasztani, ezért egyelőre csak figyelek.
Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Sennheiser HD 599 SE (új, bontatlan, garancia)
- Hifiman Sundara Closed-Back vezetékes fejhallgató (új, bontott csomagolás, garancia)
- Eladó sérülésmentes eredeti JBL Boombox vagy csere Xbox series S konzolra!
- Vetítővászon fali 1:1, 200x200cm
- Hifiman HE-R9 vezetékes fejhallgató (új, bontott csomagolás, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest