- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ez amúgy egy tradíció a Fromnál már. DS1-ben Manus, BB-ben Orphan (nem Kos, Kos az a dzsuva volt a parton, amiből kibújik), DS3-ban Gael, ER-ben Radahn is túl van tolva az adott játékhoz képest. Kicsit olyan, mintha tesztelnék, mit bír el a formula, mert egy következő játékukban meg nem lenne olyan kirívó.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Mondjuk ez egy érdekes ízlésficam, mert Malenia pont egy szar boss, ha játékmechanikailag nézzük.
Több poszt meg videó született már róla mindenfele, hogy nem úgy működik, ahogy az Elden Ring ellenfelektől megszoktad és alapvető játékbeli sajátosságokat változtattak meg nála, hogy kibasszanak a játékosokkal, az olyan apróságokról meg ne is beszéljünk, amit semmi más nem csinál az egész játékban, mint pl. blokknál is healel.
Nyilván nem egy Bed of Chaos, de attól még gatya. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Weareus
üzenetére
Nekem az ment le legkönnyebben, mondjuk atom nagy mákom volt, egymás után törtem el mind a négy lábát, az sokat segített.
Layer 1-ben a tűzvarázsló NPC nem volt rossz, csak csomószor nem találtam el valamiért, arra kellett vagy 10 try, de igazából a teljes dungeon nagyon gagyi volt, mintha csak egymásra hányták volna a mobokat, aztán oldd meg fél hp-val. -
Bad Pritt
félisten
lol
-
Bad Pritt
félisten
Someone Remade Bloodborne's Yharnam IN 2D Including Boss Fights! - Yarntown Full Playthrough
Rohadt idegesítően néz ki, de azért impresszív.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Weareus
üzenetére
Ugrani kell futás közben. Nyomod a kört folyamatosan futáshoz, majd mikor ugranál elengeded és megnyomod gyorsan újra, ekkor ugrik.
Amúgy ha egy tanácsom lehet, akkor annyit mondanék, hogy ne videó alapján játszd végig először. Maximum annak nézz utána, hogy melyik területre hogy jutsz el, mert vannak olyanok, amikre a büdös életben nem jöttem volna rá magamtól, de amúgy az első végigjátszás legyen teljesen intuitív. Nagyobb élmény.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A fegyverek leírásában van róla szó.
Amúgy kész a játék, az Old Hunters 100%, meglett minden, az alapjátékban csak az egyik befejezés, nem mókoltam a mentésekkel. 90-es szinten fejeztem be, ez nem tudom sok vagy kevés, de a végén érezhetően kevesebb volt a kihívás, mint a játék közepe táján.
Számomra még mindig a Dark Souls 3 az etalon soulslike játék, de ez sincs sokkal lemaradva. Jót teszi neki, hogy egyszerűbb az egész játék rendszere, nagyon erős és sok helyen disturbing a hangulat, a bossok többsége kiváló, nehezebb játéknak érzem, mint a DS3-at.
Most, hogy végeztem, megnéztem a kimaradt trophy-kat, két befejezés, meg Yharnam chalice boss kell még, szóval tuti visszatérek még, de most szerintem DS2 lesz a következő.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Nekem szerintem irtó mákom volt, mert az első fázisban végig tudtam parry-zni, szóval majdnem max hp-n, az összes blood viallal mentem a második fázisba. A threaded cane elég jó volt ellene, alig tudott mozdulni szegény.
Amivel most megszenvedtem az a két cápacsávó a kút mélyén Fishing Hamletben. Nem tudtam cheeselni, alig lett meg.

-
Bad Pritt
félisten
Na elsőre lement Lady Maria, sokkal könnyebb volt, mint vártam, de lehet azért, mert jóval defenzívebben játszom, mint ahogy a játék elvárja és itt ez kifizetődő volt. Egész egyszerű volt az első felében visceralokkal lebontani a hp-ját, a második felében meg jó ütemben kellett stun lockban tartani.
Amúgy kicsit azt érzem, hogy over leveled vagyok, pedig nem farmoltam, sőt, kifejezetten sok echót vesztettem a játék közepén.
Általában első végigjátszásnál hányas szinten kéne befejezni a játékot? -
Bad Pritt
félisten
Melyik a legnehezebb boss az alap játékban szerintetek? A végefelé járhatok, szerintem még 2-3 van max, de most Martyr Logarius kiéget egy picit, kezd ptsd-m lenni, merr pár mozdulatában ráismertem a későbbi Nameless Kingre.
-
Bad Pritt
félisten
Úgy kezdtem, de valahogy nem jött ki a lépés soha, iszonyat sok blood vialt vesztettem itt.
(#4653) BOBAKILL: Először amúgy magamat akartam bezárni és akkor ők nem tudnak bejönni, de bentről nem lehet zárni az ajtót, csak kintről.

Amúgy a mostani végigjátszásomnál Vicar Amelia is beakadt, az egyik fal mellett volt, én mögötte és mindenáron a fal felől akart rámfordulni, de nem tudott, szóval csak folyamatosan fejelgette a falat. Easy win.

-
Bad Pritt
félisten
Ez a három hunter Yahar'Gulban agyrák, nem tudom, hogy le lehet-e őket vadászni normális módon, én becheeseltem őket egy cellába egy emelettel lejjebb és rájuk zártam az ajtót.
Egy kint maradt, azt könnyebb volt így levadászni, a másik kettőt meg a rácsokon keresztül böködtem, míg kinyúltak. Nem volt könnyű... -
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
Van két ajtó, amit nem értek jelenleg: az egyik a cathedral ward lámpástól ha az ember lefelé megy a széles lépcsőn, ahol a fejszés óriás megy fel-alá, lent van két troll, néhány madár meg egy golyós óriás és mögötte le lehet menni egy lépcsőn, ahol van egy zárt ajtó. Az megnyílik valaha?
A másik Vicar Amelia lámpásától ha nem jobbra megyünk Hemwick felé, hanem a másik irányba, akkor két huntert le lehet vadászni, aztán két fejszés trollt és a trollok mögött van egy épület benne egy óriás kapu. Azt mikor lehet kinyitni majd, hova vezet?
-
Bad Pritt
félisten
Offline módban megjelennek a más játékosok által lerakott tippek?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
maszekember
üzenetére
Szerintem sem, de érdekes, hogy mindegyik ilyen kalkulátor meg táblázat lvl 5-től számolja...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
maszekember
üzenetére
Mindig egyre több.
Asszem ez releváns infó, de nem emlékszem igazából a pontos számokra. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Nekem Orphan of Kos-ról valamiért Grendel ugrik be az animációs Beowulfból. Ő is ezt a sikoltozós ugri-bugrit tolta, meg csapkodott össze-vissza.
Én a Gaszkojny meccset vártam nagyon, mert arról korábban is hallottam, hogy mekkora király, de enyhén csalódás volt, másodjára meglett az öreg még a zenedoboz nélkül is (kicsit beakadt egy sírkőcsoportba
), Vicar Amelia baromi nagy szívás volt, főleg a sok lengedező ruha- meg hajfoszlány miatt, alig láttam mit csinálok. 
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Jaja, az feltűnt, más a töltőképernyő meg minden, de ezek szerint akkor csak azzal kinyírta, hogy kinyitotta az ajtót?
-
Bad Pritt
félisten
Azt valaki el tudná nekem magyarázni, hogy a srác hogy győzte le ebben a videóban Gaszkojny-t (odatekertem)?
Tegnap néztem streamen, elég beteg módon tolja, de csomó mindent nem értek abból, amit csinál, ez az egyik.
-
Bad Pritt
félisten
Ja az már megvan, arra mentem inkább.
Amúgy baromira tetszik a játék, DS-ekkel nem szórakoztam ilyen jól, bár még elég sok mindent meg kell értenem pl ezt a sok cuccot, amit felszedek és használni lehetne, de mégse teszem.
Ja meg amúgy egy fegyverrel végig lehet vinni a játékot? Az elején a saw cleavert választottam, azt fejleszteném föl, most már twin blood shardok kellenek hozzá. -
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
ha már bementem Old Yharnamba szemből (tehát Djura elkezdett rám lövöldözni már egyszer), akkor nem is lehet vele összebarátkozni? Most azt olvastam, hogy ha hátulról megyek és nem gyilkolom le a kedvenc kis szörnyeit, akkor nem lesz ellenséges, de lehet ezzel már kilőttem ezt a lehetőséget.
Most vagyok annál a résznél, hogy van egy kapu, ami előtt a egy ilyen óriási fejszés fehér csávó járőrözik a lépcsőn, de a kapuhoz valami embléma kell, anélkül nem nyílik. Most utánaolvasgattam és elvileg meg lehet ezt kerülni Old Yharnamon keresztül, de ahhoz Djurán keresztül kell menni. Szóval ha azt akarom, hogy Djura friendly legyen, akkor mindenképpen a lezárt kapun keresztül kell továbbmenni, igaz?
Bevallom őszintén most kicsit el vagyok tévedve és a wikire kirakott térképek alapján sem nagyon találom az utam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest