Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz szarvasbogár #1259 üzenetére
Én is onnan tudom hogy megjártam ezt az utat
Korábban a itt be vt már linkelve egy táblázat hogy mit hol lehet felszedi melyik glyph kódu chalucben.Ami tetszik.
Én kipróbáltam mindent de maradtam a hunter axnál mert minden téren az áll kézre leginkább."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz szarvasbogár #1251 üzenetére
Ne a materiál meg chalice név alapján próbáld mert millió variációba ledobhatja ugyanazt a nevü chalicet.
A glyph kód a kúlcs. Ha az ugyan az mint a videóban akkor minden ugyanaz lesz.
Mert ez valahogy úgy működik hogy megadod melyik chalice legyen meg hozzácsapod a materiálokat majd a játék ebből kikever neked egy random chalicet amihez ad egy glyph kódot ami azonosítja.Baker.
Nem ír valamit pirossal a ruháknál? Mert szerintem valami statod vagy a szinted nem elég hozzá.[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz szarvasbogár #853 üzenetére
Ja igen. A legfontosabb ez. Ugyan abba a dungeonba kell lennetek ugyanazon lámpánál.
Mi is úgy csinàltuk h haver lerakta a chalice-t majd megadta a glyph kódját és én az alapján raktam le az enyémet."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz szarvasbogár #851 üzenetére
A plusz materialoktól lesz más a chalice. Ha nem rakod be őket akkor csak leidézed a simát amiben valszeg már voltál.
A ds coop-ját meg egy az egybe innen vették csak ott ugye summon sign van itt meg csengettyűk. Beconong a behívónak és small resonant a behívottnak és egy insight egy behívás."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest