Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ipgirl
tag
Úgy gondolom, hogy a blogok elsősorban az irójuknak fontosak, és nem az olvasónak készülnek. Persze, mivel nyilvános, mindenki olvashatja, de ha vélemények szültnek, tartsuk tiszteleben azt, hogy nem másoknak irták...nem egy kiadott regény, vagy cikk, amit kritikával illetnek.
Én személy szerint szeretem a kritikát, de talán nem mindenki van ezzel igy... -
ipgirl
tag
Ellenben ez egy nyitott fórum, ahol ugyan inkognitóban, de bárki megnyilvánulhat. Ha pedig ezt teszi, akkor készüljön fel arra, hogy véleményt nyivánítanak az írásairól.
ezzel nincs is probléma. csupán csak azt próbáltam mondani, hogy lehet hogy valaki számára semmitmondó, viszont önmagának /az írójának/ jelent valamit.
A vélemény pedig szerintem hasznos is , mert építő jellegű lehet.
Divot: Na igen....ez tényleg nem mond sokat számomra sem. Én is szeretem olvasni mások blogját, és nagyjából már kialakult, hogy kinek az írásait nézem rendszeresen, és kinek a blogjába nem nézek be azóta, hogy azt egyszer megtettem, és nem volt túl élvezetes olvasni.
[Szerkesztve] -
ipgirl
tag
''Én is fel akartam vetni régen ezt, hogy nyissunk egy visszajelző topikot, írtam is a blogomba erről
Így segíthetünk egymásnak, megbeszélhetjük gondjainkat, bajainkat és kifejezhetjük tetszésünket is a másik szerzeményeiről!''
Bennem néha megfordul, hogy írok egy emailt az illetőnek, aki olyat ír, amire esetleg reagálnék, de mindig meggondolom magam. Ide nem lehet reagálásokat írni? mármint konkrét illetőnek, konkrét bejegyzéséről? -
ipgirl
tag
én nagyon szeretem olvasni a Te blogodat. irigylem azokat, akiket jó fogalmazóképességgel áldott meg az ég

de szeretem olvasni még:
Sick boy és Tildy blogját is.
egyébként szerintem jó dolog blogot írni, mert
- ha nem tudod elmondani valakinek, hogy mi bánt, vagy fogalalkoztat, akkor ez is könnyít egy picit a helyzeten
- ha leírod, jobban átláthatod a dolgokat
- visszatekinthetsz, mi történt mondjuk egy hónapja
- ha más blogját olvasod, valamilyen kép kialakul benned, az adott személyről
- tanulhatsz mások blogjából
és nem utolsósorban a jól megszerkesztett blog szórakoztató is. -
ipgirl
tag
Én kicsit félve kezdtem el blogot írni. Tudom hogy amit írok mások számára unalmas. Nekem viszont jó visszaolvasni. Régebben is írtam naplót /12-13 évesen/. Nemrég kidobtam az összeset....
Egyébként szeretem olvasni a blogokat. Minden emberben van egy alapvető kíváncsiság, hogy mi lehet másokkal. Személyesen csak a páromat ismerem a blogosok közül, de az ismeretlen emberek blogjait is jó olvasni, és nem mellékesen tanulni is lehet belőlük /némelyikből..../
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest