Hirdetés

Aktív témák

• tiv83us

veterán

Jonagyot mindenkinek!
    Tegnap ismet sikerult majmot csinalni magambol, a karaoke eloadasom alkalmaval. Celine Dione - Titanic Rulzz /de legalabb nyertem egy karton Heinken-t :)/
    A heten megint sikerult szetszopatnom magam a melohelyen, sok a problema megint nem mentem a haverokkal nyaralni. Itt fogom kinyirni magam lassan. Jovohonapban mindenkepp le kell menjek legalabb a helyi tengerpartra mert szinem semmi, sapadt vagyok, csak iszok+hizok, that's what i do!
    Bash-nek uzenem, /annak ellenere, hogy ketlem, hogy blogot olvas/ hogy Boldog Belated Szuletesnapot, es tovabbi sikeres kigyohajkuraszast. MarK elvtarsnak meg annyit, hogy ne vegyen mindent olyan komolyan /bar eros fejlodes tapasztalhato szemelyevel kapcsolatban az utobbi napokban :D/.
    Ja es bocs ha megsertettelek /Ferike ;]/
    Nah, amugy jovoheten koltozok, mivel nembirom el egyedul a hazat /miota vege az ugynek a girlfriendel :)/ ugyhogy egy kis hazikoba fogok koltozni amig nem jon a visszajelzes Californiabol, hogy van melo, mehetek.
    Kozben vettem egy gyonyoru ViewSonic 19''-es tft monitort, aznap mikor kihozta a FedEx be is doglott az x800pro-m, ugyhogy rekontra vissza a newegg.com-ra es csuklobol rendeltem is egy x850-xt pe-t ami azot meg is jott es tokeletesen elegedett vagyok vele /eddig/. Viszont miutan ez mind kiderult, rajottem, hogy mindehez nem tul egeszseges egy 250W-os tap, szoval ma azt is rendelni kell egy ujat. Hat ez van, mar megint szorom a penzt. :)
    Tovabbi szep napot!

Aktív témák