Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Jonagyot mindenkinek!
Tegnap ismet sikerult majmot csinalni magambol, a karaoke eloadasom alkalmaval. Celine Dione - Titanic Rulzz /de legalabb nyertem egy karton Heinken-t
/
A heten megint sikerult szetszopatnom magam a melohelyen, sok a problema megint nem mentem a haverokkal nyaralni. Itt fogom kinyirni magam lassan. Jovohonapban mindenkepp le kell menjek legalabb a helyi tengerpartra mert szinem semmi, sapadt vagyok, csak iszok+hizok, that's what i do!
Bash-nek uzenem, /annak ellenere, hogy ketlem, hogy blogot olvas/ hogy Boldog Belated Szuletesnapot, es tovabbi sikeres kigyohajkuraszast. MarK elvtarsnak meg annyit, hogy ne vegyen mindent olyan komolyan /bar eros fejlodes tapasztalhato szemelyevel kapcsolatban az utobbi napokban
/.
Ja es bocs ha megsertettelek /Ferike
/
Nah, amugy jovoheten koltozok, mivel nembirom el egyedul a hazat /miota vege az ugynek a girlfriendel
/ ugyhogy egy kis hazikoba fogok koltozni amig nem jon a visszajelzes Californiabol, hogy van melo, mehetek.
Kozben vettem egy gyonyoru ViewSonic 19''-es tft monitort, aznap mikor kihozta a FedEx be is doglott az x800pro-m, ugyhogy rekontra vissza a newegg.com-ra es csuklobol rendeltem is egy x850-xt pe-t ami azot meg is jott es tokeletesen elegedett vagyok vele /eddig/. Viszont miutan ez mind kiderult, rajottem, hogy mindehez nem tul egeszseges egy 250W-os tap, szoval ma azt is rendelni kell egy ujat. Hat ez van, mar megint szorom a penzt.
Tovabbi szep napot!
Aktív témák
- Parfüm topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fujifilm X
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Xiaomi 15 Black 12/512GB használt 6 hónap garancia
- Legion Pro 5 16IRX10 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Újszerű Samsung NVMe m.2 PM9A1 512GB 27% ÁFA
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/
/.
/