- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof123
őstag
válasz
ProfBako
üzenetére
"Én true Breeze-nél tartok, a következő a skorpiós lenne, de az kb1300gold ha mindent veszel, szóval most kicsit gyűjtögetni kell pár hétig."
Húzz bele, mert a mostani event-el olcsóbban tudsz fejleszteni és nagyon megéri kihasználni imo. Én True Scorpo-ig fejlesztettem (nem volt tervben), pedig az ékszereket szvsz jobban megéri húzni.
"Engem ami legjobban zavar az az hogy a párhéttel ezelőtti patch óta borzasztóan laggol, de úgy hogy néha megakad másodpercekre. Valaki nem tud erre megoldást."
Nekem is ugyan ez a helyzet wtfast-al is, sajnos megoldást nem tudok. Ami bejött (lehet csak placebo), hogy a routert kikötöttem és a netkábelt a gépbe dugtam (családon belül volt is belőle probléma xd).
(#509) xRagna:
1. +1 az unalmasra, viszont Én már nem is járok SSP-re, semmi kihívás, semmi OWPvP...
2. Ebben nem értek egyet,ha Én még ennél is többet állítanék be, mert elég könnyen és gyorsan farmolhatók a hozzávalók.
3. Ez szerintem nem igaz.
4. +1
5. +1, és egyre rosszabb... : D
6. Persze, ami fontos lenne és egy kicsit dolgozni kéne rajta, arról mélyen hallgatnak.
7. Sajnos ez is így van, de nem igazán tudunk mit tenni ellene."Végleg nem hagyom ott, de server transfer / merge előtt semmiképpen sem fogok vele foglalkozni."
Szvsz az lesz a vége, hogy minden eu player be fog zsúfolódni pár szerverre, amit lehet Én is meg fogok lépni. Jelenleg a saját class-omon belül a szerverünkön a ~top 5-ben vagyok (gear szerint), pedig nincs szénné gear-elve a karakterem.
Teljes mértékben egyetértek!
"A botok nem zavarnak, instában nincsenek, 4fős necroban meg a gold jól jön.😃"
Arénában meg általában easy win szokott lenni, ha bot az enemy. : D
"A lag része engem is kiidegel, eddig a router újraindítás megoldotta a problémát."
Engem is, és legfőképp emiatt fogok egy kis szünetet tartani.
Üdv,
K.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- bambano: Bambanő háza tája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKTIVÁLATLAN iPhone 16e 128GB Fehér -12 hónap Apple Gar - Kártya független
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest