- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Hali!
Belátom már annyi kavarás volt ott fent északon, hogy azon kiigazodni művészet... :D Szóval az Odium, ha még nem hallottad és szereted a gyors de igényes blackmetalt egy kis szintivel fűszerezve akkor feltétlen keresd a Sad Realm Of The Stars-t. Nem olyan mint az új Dimmu Borgirok... Sokkal sötétebb és lényegretörőbb. A Hammer Zenebarlangot ismered? Ott tuti van és megengedik, hogy belehallgassál a CD-be. Ott elég rendesek. -
Tök mindegy, mert a zene a lényeg, és akinek tetszik az hallgassa. Ezt már tényleg mindenki az egyéni ízlése szerint dönti el, hogy mit kedvel. Én speciel kerülöm a Venomot, de attól még elismerem őket, mert korszakalkotó volt a 80-as években, bár én még akkor csak az Iron Maidenel barátkoztam a TV-ben... :D Szóval mondom, szvsz a legjobb blackmetal a 90-95-ös korszakban született. Pl. Mayhem (De Mysteriis Dom Sathanas), Tormentor (Anno Domini) bár ez 1988 vagy 1986-os ezt így most nem vágom pontosan, de a lényeg a zene... :D
Ezen meg ne vitázzunk szerintem. Inkább megkérdezem, hogy az Odium-ot ismered? A legújabb albumára gondolok most, mert a Sad Realms Of The Stars megvan és kellene a Phantasmagoria is, ha ilyesmi... -
Ez rulla:

Marduk -
24, de ezt nem a kor határozza meg Maniac. Ismerem a Venomot, de azok qrvára nem vették komolyan a Sátánista dolgot, csupán felhasználták az image érdekében. Jó a zenéjük, de nem annyira mint mondjuk az azutáni generációk zenéje. Gondolok én is ilyenekre mint pl.
Satyricon, Storm, Burzum, Emperor, Immortal, Gorgoroth és igazából a 1991-1995, de inkább 1994-es érára. Az volt az igazi black. Most is vannak jók, de a nagyja el sem éri a régi hangulatot. Amúgy meg a régi Dimmu Borgir albumok elég ütősek. Abruptum, Ildjarn meg efféléket ismersz? -
Ja meg lesz nemsoká DIMMU BORGIR koncert is... :D
-
Sziasztok!
Aki hallgat ilyen stílusú zenét, az írjon ide. A kérdésem meg egyszerű. Ki mit tud az Odium nevű norvég bandáról? Csak egy albumuk van?
Vikthor
Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 650w! BeszámítOK
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest