Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
vjannus2
aktív tag
Én sokat bkvzem,60-40%-ban határoznám meg a bunkó/normális arányt a kallerek terén
jó az 80/20 %-ba köszönni max a 10% képes , és illedelmesen hozzádszólni hát talán 7% több nem a többi már ránézésről látwszik ezzel harc lesz, a diákom terán mert nem fogja megérteni hogy megmutatom neki a matricát is de a kezébe nem adom
Átlag Történetnincs jegy vagy bérlet) ''500ft-ot ér az élet''
-300-500 ft 90% minden elvan rendezve tapasztalat na ez az igazi LOPÁS
Törtnet 1 hónapja 2 ellenőr (cigó), mikor jeleztem mivel odáig mentem akkor mind a 2 felrántotta a karszalagot és elkezdek ellenőrizni mindenki, 1. számú alany velem kezdte mondtam neki hogy nincs és megyek is, 5 sec volt a megálóig ! , mondta hogy nem az úgy majd leszálltam és nem engedett el ,vagyis nem akart a 2 cigó körbe fogott és mondták adjak nekik 500ft-t komoly szint ismét , mire mondtam neki álmodj (városházai megálló a rendőrségtől 1, minre van gyalog , ez ott történt) , mondtam ha nem engednek el kihívom a rendőröket mire az egyik elmondta mit fog csinálni és elő kapta a pillangót , kicsit bejittem (na jó nagyon )
gondolkodam 500ft-ot kivizetem és utána börsi spanokkal lerendezem mikor éppen 1 rendőr járőr kocsi ment a körforgalomba és amit jeleztem a srác elrakta a pillangot elmondtam mi volt feljelentés tettünk, hazudtak mint a vízfolyás , de 1 valamit nem gondoltak : térmegfigyelő mindent látott -
Sipi
addikt
Na, nem akarlak megsérteni, igyekszem finoman...
Igazad van, ebben az esetben nem volt igaza az ellenőrnek.
De... Szeretném fényképen is megnézni a haverjaidat. Szeretném hallani hangfelvételről, mi is történt.
Tudod, sokszor vagyok fültanúja ilyen eseteknek. És szinte mindig az van, hogy a bliccelő rettentő bunkó módon beszél a kalauzzal (akit nem értek, miért utál alapból, hiszen a munkáját végzi!). Nyeglék, sokszor bevetik az ''úgysincs jogod hozzá, bazzeg!'' stílusú beszólásokat is.
Ez persze nem menti fel őket a verekedés alól. De le merem fogadni, hogy sokszor az ilyen eseteket maguk az utasok provokálják ki a viselkedésükkel...
Az a baj, hogy nem tudom pontosan leírni, mire is gondolok... Ide meg nem lehet hangfelvételt beszúrni. De miért nem lehet ilyenkor normálisan, mint ember az emberrel, sőt, mint vétkes a büntetővel beszélni? A legtöbb emberben iszonyat méretű ego, beképzeltség működik, amolyan én vagyok a fő, mindenki más senki felfogás. Így állnak mindenhez és mindenkihez. Nézd, nem hiszem, hogy bármikor is látatlanban el fogom hinni, hogy egy jól szituált társaság udvariasan közölte az ellenőrrel, hogy nincs jegye/bérlete, majd a kalauz minden átmenet nélkül szidni kezdte őket majd verekedésben tört ki... Ne haragudj, de ez elképzelhetetlen.
Sipi -
Sipi
addikt
Szerintem a kalauz akkor kezd ''bántalmazni'', amikor az utas okot ad rá. A tévében egyszer interjút is csináltak, hogy szegény, szerencsétlen fiatal gyermek karját is eltörte a brutális szemét kalauz.
Mutatták a ''gyereket'' is. Egy mocskos görényképű, kis fing szemétládát képzelj el, kb. olyat, akiről lerí, hogy akkor is hazudik, amikor a hátsójával szólal meg. Mindamellett új divatgöncökben, szuper telefonnal villogott. Amolyan tipikus ''netcigány''... Alulművelt, tapló hangon, tízszavas szókinccsel előadta, milyen tapló módon bántalmazták.
Egyből megsajnáltam szegény gyermeket... És valahogy volt egy sejtésem, ki is volt ott a hunyó, hogyan is kezdődhetett a bunyó...
Az ellenőrök között meg biztosan azért van sok paraszt meg büdös, mert a tipikus utazóközönségből válogatják őket, hogy ne tűnjenek ki.
(Érdekes egyébként, hogy én még _soha_ nem találkoztam bunkó ellenőrrel. Eddig mindig előre köszöntek, udvariasan elkérték a bérletemet, majd megköszönték. Ezért úgy gondolom, hogy azokkal szoktak bunkózni, aki eleve úgy áll hozzájuk. Nem hiszem el, hogy automatikusan megvernek, elszedik a bérletedet, majd lerúgnak és odébbállnak... Csak hát sok embernek túl nagy az egoja, automatikusan jön belőle a ''velem ezt nem teheti meg!''-attitűd...
Sipi
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Xbox Ultimate előfizetések
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest