- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm
aktív tag
Igen, tudom, hogy Pesten, és környékén is kellemes. Utaztam Székesfehérvárra, meg Esztergomba BKSZ-el. Jók lettek az útiköltség árak. De messzebbi célpontról nincs tapasztalatod.
Közben a barátom felhívott, kiderítette, hogy csak Pest megye határáig jó a BKSZ, utána nem lehet igénybevenni. Tehát vonatjegy Pest utolsó állomásáig, majd sima diák onnantól. Ez a megoldás. -
hm
aktív tag
Nos, szeretném néhány tapasztalatomat megosztani a szeptember 1.-től kapható Budapesti Egyesített Bérlettel (BEB) kapcsolatban. Mint a médiából és egyéb forrásokból tudjuk, hogy arra jogosít fel, hogy MÁV-al Bp. területén a bérlettel díj nélkül lehet utazni egyes vonatokon, meg buszokon, de ott nem Bp. határáig. (Expressz, IC, ICE, szóval a pótdíjkötelesek, ill. pótdíj igénybevételére lehetőséget adó vonatokon nem lehet használni.) Namost én nem Bp.-n lakom, de itt tanulok, és jó ötletnek tartottam (matematikailag kiszámoltam, hogy ha kétszer hazautazom havonta, akkor már bejött az a 10% többletdíj) venni egyet. Viszont én nem Pest megyében lakom, így adódnak galibák. Először csont nélkül adtak ''DiákBKSZkiegészítőretúrjegyet'' másodszor pedig azt mondták, hogy Pest megye határáig tudnak adni egyet, aztán egy diákot tovább, barátomnak meg most legutóbb azzal zavarta el a pénztáros, hogy Miskolcig nem jó, meg csak 100 km-ig használható. (Megjegyzem, én is több, mint 100 km-re lakok Pesttől.) Tehát vett egy sima diákjegyet, pedig a BKSZ-el díjsávot ugrott volna. Szóval akkor most hogyanis kell ezt a BKSZ-t jól használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Svájci jellegű bicska eladó
- ASUS ROG Destrier Ergo SL400 gamer szék
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest