- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kácsa
aktív tag
Jó magyar szokás megy a majom-nál,találomra tiltanak ki usereket.Ma reggel az fogadott ,hogy ki vagyok tiltva csalásért.Ami érdekes mert soha nem használtam ilyen gyorsítókat.
Ha valaki az ottani staffból ezt ólvasa hát köszi majom... ,nem csalódtam,hoztátok a formátokat ! -
Kácsa
aktív tag
A majmos oldal egy kicsit be van lassulva .
-
Kácsa
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #5323 üzenetére
-
Kácsa
aktív tag
freereg a demonoid-don ![link]
-
Kácsa
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #4402 üzenetére
Például a torrentoldalak elérhetőségét blokolják meg a p2p portok le vannak tiltva ,se a torrentezés sem pedig az emule,limewire,stb. kliensek nem tudnak se le sem pedig feltöltenni .
Ez azért van mert a közelmultban sok koleszban a diákok fizetös szervereket müködtettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest