- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Az újabb utorrent klienseknél van lehetőség azt beállítani ami a régieknél emlékeim szerint alap volt, miszerint a szüneteltetett torrentek, gép újra vagy ki majd bekapcsolása után automatikusan elinduljanak? Többször volt már rá példa, hogy megfeledkeztem arról, hogy szüneteltettem a torrenteket majd napokig nem ment a seed miközben a gép végig be volt kapcsolva
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
utorrent 3.4.2 van fent és az érdekelne, hogy hol lehet beállítani azt, hogy a szüneteltetett torrentek, gép újraindítása vagy bekapcsolása után újra fussanak? A régebbi verzióknál alapértelmezetten elindult gép újraindítása vagy bekapcsolása után az újnál viszont már nem. Zavaró mert van, hogy pause-olom a torrentet amennyiben szükségem van a sávszélességre vagy jó PING-ekre, de később elfelejtem elindítani, és van, hogy napokig így marad, így a seed sem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest