Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apucy01
őstag
válasz #54715584 #20466 üzenetére
Sziasztok!
Sok év UT után váltottam ő rá.. qbittorrent_3.3.13 van egy kis gondom vele a jó égnek sem találom hol tudom azt beálitani hogy ha valamit elkezdekletölteni azt egy megadott jelesül a Torrent le mappába kezdje el és ha kész azt helyezze át a Torrent kész mappába valaki esetleg tud segiteni? valamint van még valami amit mókolni kell az UT hez képest? nincs ruterem csak sima digi 500/200 net
köszönöm szépen
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
válasz #54715584 #20470 üzenetére
köszönöm!
azárt van még ami fura az UT hez képest például a tracker firsitését sehol nem találom, a másik meg hogy ha kia akarok venni egy torrentet csak törlés van olyan nincs hogy torrent file törlése és olyat sem találtam hogy a torrent file és a letöltött adat törlése.
-
Apucy01
őstag
mostmár azthiszem beálitottam mindent
kivéve egy dolgot nem nyitja meg a torrentet magától ugy kel neki bebogarászni firefox ot használok eddig az UT autómatikusan megnyitotta és kezdte a letöltéstCsak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
válasz Intruder2k5 #41609 üzenetére
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
válasz Intruder2k5 #41616 üzenetére
Srácok Én nem tudo hol laktok de ha lehet egyszer körbe járom az országot és mindenki vendégem 1 láda sörre!!!!!!
-
Apucy01
őstag
Srácok!
abban a pillanatba hogy belépek a magra jön a nod és dobja ezt az ip cimet 139.45.197.7 és
közli hogy blokkolva ma direkt néztem 20 alkalomból 20 szor..... és most belépéskok írta a mag hogy az oldal hosszútávú használata érdekében ne használjak blokkoló appot vagy támogassam őket..... mi a franc ez?[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
válasz Intruder2k5 #41703 üzenetére
Értem!
De mivel vakarjam le ezt a képről? a nod nem találja ez szintén nem GridinSoft Anti-Malwarelefutott az ellenőrzés de ezt nem találta.
-
Apucy01
őstag
-
Apucy01
őstag
válasz Dragon3000 #41776 üzenetére
minden magról töltött torrentre azonnal benyomja a hibát.
-
Apucy01
őstag
válasz Cs1csó #42045 üzenetére
Hagyjuk már az Uniot meg a németeket... próbálták ezt már itthon is rendszabályozni még akkor amikor az UPC elindult a chello val akkor sem történt semmi most sem fog. A torrentezök 80-85% otthon töltöget magának pár filmet zenét esetleg játékot ugyan fogja már meg valaki őket a maradék meg okosan csinálja.
-
Apucy01
őstag
válasz ElektrikusDE #42057 üzenetére
Annó mikor netem lett föltévettem a DC re akkoriban volt nagy sláger az üvegtigris irtották is tűzzel vassal aki meg merte osztani meg mindenféle fenyegetések hogy ez jön meg az jön majd hozzád és elviszik a vinyót meg a gépet te meg fizethetsz jó sokat.
Ehhez képest 1 embertől vitték el a vasat azt is az ő bevallása szerint, pedo tartalomért....
Az már más kérdés hogy ha igaz is volt én az embert is vittem volna egy barlang legmélyére majd ott fejbelőttem volna.Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
Srácok
a magon van lehetőség nevet változtatni? (válás miatt) vagy uj reg kell valahogy és ezt meg hagyni kell veszni? 10 éve van ez meg...Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
válasz sziszi-fuszi #42157 üzenetére
Van igen nem szeretném a volt feleségem által adott név alatt tolni, számomra kellemetlen , ugyanakkor igaz itt biztos kevésnek számít de 30 terát sem szeretném veszni hagyni.
-
Apucy01
őstag
válasz Rhino666 #42515 üzenetére
Talán van vagy volt olyan hogy be lehetett állítani hogy nyaralok vagy mi , talán hat éve használtam mikor kórházban voltam.
Naponta benézek de nem mindig tőltök le ha nincs amit keresek pl top gun akkor minek tőltögessek bármit ha nem érdekel, napi fél perc nem a világ benézni az oldalra és nincs gond.Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
-
Apucy01
őstag
válasz Dragon3000 #42827 üzenetére
Nem nem kell... ez már siralmas van 1-2 film ami érdekel de mind ilyen f@s minőség....
a másik................ Kate.2021.1080p.NF.WEB-DL.HDR.DDP5.1.Atmos.H.... 3.84 GiB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest