- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarkBlade
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék..Diginél vagyok előfizető és qbittorrent klienst használok és TP-link archer c120 routert. Az istenért nem akar seedelni. Letöltés megy faxán de vissza nem tölt. Próbáltam a port forwardot állítani, de mikor portot keresnék az összesre azt írja hogy closed.. Tud valaki segíteni?
-
F34R
nagyúr
válasz
Jack Oneill #23798 üzenetére
kapcsolatok szamat kicsit vedd vissza 200 kornyekere, az 50Mbit/s az 6450KB/s * 0,85 ~
5300KB/s -re allitanam a feltoltest, es a letoltest meg 10650KB/s-re.
E mellett tudsz majd netezni is valamennyire, viszont az online jatekok amik epp jatek kozben is toltenek le pl mappot, vagy objective-t, szerintem nem jo otlet ha megy a torrent. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Cs1csó #23797 üzenetére
Nahyon szepen koszonom. Meg fogom nezni. Egyelore amugy semmi baj nem volt a nettel. Online jatek kozben ment kb 30 torrent, plusz a Felesegem laptopon videozott. Szoval nem volt gond. Max a torrentre allitanek be valami korlatot, de ezekhez az atvaltasokhoz nem ertek. Csak megkozelitoleg irtam itt korabban egy szamolast, nem tudom, hogy jo-e. De ugy lattam a torrentben inkabb sok picire oszlik el a sebesseg, neha egy-ket kiugroval.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill #23795 üzenetére
Üdv, ajánlom figyelmedbe ezt a programot: cFosSpeed
Kiválóan megoldja a hálózati forgalom szabályozását. Online játék, torrentezés egy időben, több gép a hálózatban nem gond teljesen jó menedzseli. Érdemes a hálózaton lévő összes gépre telepíteni. Van egy kis oldalsáv ablaka amiben piszok jól látszik a te géped és a hálón lévő többi gép adatforgalma egy grafikonban nagyon ötletesen oldották meg.Működik - ha korábban az egyik gépen ment a letöltéssel ezerrel akkor megölte a hálót egekben volt a ping idő stb. MOST: a grafikon is mutatja ahogy visszavesz a torrent sebességéből annyira hogy a netezés is szépen fusson persze intelligens ez a menedzselés tehát ha nincs magasabb prioritású hálózati forgalom akkor teljes sávszélen jön a torrent.
2600 ft és nincs belőle gond ha ugyanazzal a kóddal aktiválod az ugyanazon a hálón lévő gépekre telepített verziót.
-
enginev3.0
félisten
Nagyon komolyan tolja a Digi, az lenne a legszebb ha 1000/1000 vagy 1000/500 lenne
-
Jack Oneill
veterán
válasz
enginev3.0 #23793 üzenetére
Szoktam játszani online, ezért is fordult meg a fejemben a globális korlát. 50mbites feltötésü netnél a globális feltöltési korlát hány Kib/sec legyen ? (qbittorent)
-
Benny73
csendes tag
Szép napot mindenkinek!
utorrent 221-ről váltottam qbittorrente 404-re. utorrentben egyszerre kb. 750 torrent futott gond nélkül , jelenleg qbitorrent 260-at futtat és megeszi a memóriát 2,5-3GBt használ.
11-éve használok torrentet , még azureussal kezdtem és a utorrent megjelenésekor váltottam az erőforrás igényes azu-ról , most úgy gondoltam itt az ideje megint váltani , mert csak arról szólnak a hírek , hogy mennyire megbízható stb. a qbittorrent. Mi lehet a gond? -
enginev3.0
félisten
válasz
Jack Oneill #23792 üzenetére
Ha nem zavar netezés közben akkor ne korlátozd, nekem azért van 50000kb/sra korlátozva, hogy ha valaki plexen néz filmet annak gond nélkül menjen, vagy ha online játszok akkor ne legyen gond
-
Jack Oneill
veterán
NAT megszunesevel vegre gyonyoruen megy a feltoltes. 3x annyi a kapcsolatok szama. A kerdesem, hogy 50megabites fektoltesnel allitsak be vakami globalis korlatot Qbittorrentben? Nem vagyok otthon ennek szamolasaban, de ha abbol indulok ki, hogy a 100megabites letoltes az ugye 10mb/sec. Akkor egy 50es feltoltes az 5mb? Ha ezt jol szamolom, akkor globalis korlatnak erdemes mondjuk 3mb-ra korlatozni, ami 3000kb/sec. Kerlek, ne kuldjetek el a francba, ha rosszul szamoltam.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Intruder2k5 #23789 üzenetére
Így most már jó ahogy írod, köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
woodworm
veterán
válasz
Atomantiii #23788 üzenetére
Ha kijavítottad a port forwardot az ajánlottak szerint, nézz rá a wan kapcsolat tulajdonságainál a kapott címre és hasonlítsd össze a port test oldal által mutatottal.
Manuális port forward esetén nincs szükség a kliensben az upnp bekapcsolására. -
válasz
Atomantiii #23786 üzenetére
Ez a forward így egész biztos, hogy nem jó. WAN Host mezőket hagyd üresen, a LAN Host mezőbe pedig a gép LAN IP címét írd be, amin a torrent kliens fut.
-
Atomantiii
addikt
válasz
woodworm #23787 üzenetére
Ha fut akkor is ugyanazt írja ki, hogy: Error: I could not see your service on IP cím on az említett port.
Csak azt nem értem, hogy akkor eddig miért volt jó, illetve vagy 3 hónapja lehet rossz, mert majdnem kitiltottak az egyik helyről, hogy nem seedelek, pedig azt hittem, hogy igen, de közben meg másik helyen működött a feltöltés, szóval nem értem.
-
woodworm
veterán
válasz
Atomantiii #23786 üzenetére
Próba közben futnia kell a kliensnek, különben nincs ami válaszoljon.
-
Atomantiii
addikt
-
havri1
félisten
válasz
Atomantiii #23784 üzenetére
Fut közben a kliens?
-
Atomantiii
addikt
válasz
enginev3.0 #23783 üzenetére
Köszi, mondjuk ez is azt írja, hogy nincs nyitva a beállított port, lehet a telekom variált valamit? Mert hiába állítom be a routerükben az adott portot nem akar jó lenni pedig már több mint 1 éve semmi gond nem volt vele.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Atomantiii #23782 üzenetére
-
Atomantiii
addikt
válasz
enginev3.0 #23777 üzenetére
Tudsz ilyet ajánlani mert én nem ismerek egyet sem.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #23778 üzenetére
Minden megy gyönyörűen, félelmetes, mennyivel több a feltöltési torrent szám
-
Jack Oneill
veterán
Irtam a Diginek levelet. Ez gyors volt. Most irtak, hogy 10 ora utan mar publikus ip-t kapok es nem lesz NAT. Van tovabbi teendom? Digi eszkozom nincs, csak router. 100mbites net.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Atomantiii #23776 üzenetére
Ne az utorrent ellenőrzőre támaszkodj, hanem valami online port figyelő oldalra
-
Atomantiii
addikt
Csak most vettem észre, hogy egy ideje az utorrent 2.2.1-en nincs port nyitva, de hiába írom be a pc IP címét és adok meg egy portot a telekomos routerben az utorrent mindig azt írja ki, hogy továbbra sincs nyitva az adott port pedig mindent úgy csinálok, mint korábban már számtalanszor.
A beállításoknál bepipáltam az upnp port és nat-pmp port hozzárendelést is, de semmi, a tűzfalnál látom, hogy engedélyezve van a torrent program de mégsem jó valami.
Valakinek valami ötlete van-e erre?
-
makoss
veterán
Üdv!
Ezt a qBitorrent figyelmeztetést nem lehet kikapcsolni valahogy? feszt be be ugrál
Ha letölt valamit és jelez, oké, de 100× ne jelezzen már hibát, már idegesít!
Elég lenne csak a hibajelzést kikapcsolni -
Transmission-t, hogy kell beállítani rss feedre debian-on?
Csak config file szerkesztős megoldás van? -
Met
nagyúr
válasz
enginev3.0 #23764 üzenetére
-
Met
nagyúr
Hogy lehet megoldani hogy egy torrent oldalról kapjak valami értesítést ha egy bizonyos kategóriába felkerült egy torrent?
-
havri1
félisten
válasz
Jack Oneill #23756 üzenetére
-
rétisün
veterán
sziasztok, minden 2-3-ik indításnál ez fogad, qBittorent v4.0.4.:
annak ellenére, hogy 'rendesen' zárom be a klienst......másnál is ez van? vagy csak én csinálok valamit rosszul?
vagy lehet, hogy csak a portable verzió ilyen?
-
enginev3.0
félisten
-
válasz
enginev3.0 #23746 üzenetére
Mennyi HDD ment tönkre ebben az adat mennyiségben?
-
Cs1csó
titán
válasz
#63718632 #23745 üzenetére
Kersgéltem és úgy látom ott hasonlóan engedékenyek mint nálunk tehát nem olyan mint a németeknél. Amire érdemes azért figyelni: lehetőleg csak zárt oldalról tölts pl. Ncore ha valami nyílt oldalról szedsz le valamit akkor ne tartsd seedben (piratebay) A VPN-re előfizetés is egy megoldás nem hiszem, hogy az osztrák fizetéskehez sok lenne és jobb a lelki nyugalomnak.
Megjegyzem az is egy megoldás, hogy pl. nCore-on előfizetsz prémium tagságra (jelenleg ha jól látom akció van azaz 12 hónapos prémium tagság 5080 ft. Ha gyors a neted akkor bármit pikpakk leszedsz és ha már lejött leállítod a torrentet hiszen prémium tagságnál nincs büntetés ha nem seedeled vissza tartalamat.) -
enginev3.0
félisten
Fel: 499.8 TB
-
törölt tag
Üdv.
Van arról pontos információtok, hogy Ausztriában miként tekintenek a torrentezésre? Annyira illegális-e és büntetik, mint Németországban? Vagy hasonló? -
Llew
senior tag
Sziasztok!
RSS letöltésnél, hogy lehet beállítani, hogyha egy szűrőhőz több feed/tracker van megadva forrásnak, akkor csak onnan töltsön ahol elsőnek megjelenik a megfelelő, a többit pedig hagyja figyelmen kívül?
Beállítottam pár sorozatot, de több példányban is elkezdi leszedni az új részeket minden forrásból. -
M107
addikt
Lenne egy kérdésem :
500 GB SSD-t vettem torrentre
Deluge klienst használok
Normális beállítás érdekelne a kapcsolatoknál
Digi 1000/250 netMax kapcsolat 200, 500
Max torrent kapcsolat 50, 100
feltöltési szál mindkét esetben -1 (korlátlan)Várakozó sor szintén -1 Total active torrent, letötlés, seed
Köszönöm.
UI:
SDD-hez való beállítás érdekelne nem HDD-hez !
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Még mindig nem lehet kiválasztani, hogy hova töltse le a gépre egy adott torrentet webuin keresztül?
Link írogatás nélkül persze. Tehát tallózásra gondoltam. -
TeeJay
félisten
válasz
Jack Oneill #23736 üzenetére
libtorrent alapú
akkor meg már inkább qbittorrent vagy deluge azt használd -
woodworm
veterán
válasz
Jack Oneill #23736 üzenetére
A beállítási lehetőségei szinte kimerülnek a be- és a kikapcsolásban.
-
Jack Oneill
veterán
Utorrent Web verziot valaki probalta mar? Csodak csodaja az ESET nem jelez ra. Legalabb is a letoltesre nem.
-
nfsu17
veterán
válasz
pruzsi #23731 üzenetére
és kettesével, hármasával?
be lehet állítani mennyit töltsön le egyszerre.ha ezek friss cuccok, akkor 1-el is jön maxon biztos, akkor fölösleges egyszerre 17-et futtatni.
ez nem biztos, hogy kliens hiba, lehet már a géped nem bírja.
ha a qbittorrent is kifagyna, akkor meg biztos az a baj.
a qbitet esetleg felteheted -
pruzsi
őstag
Üdv!
Utorrent 2.2.1 nél van jobb?,természetesen másfajta kliens!
Problémám vele hogy : Most bedobtam neki 17db 30gb feletti fájlt és mennek egy darabig majd kifagy a kliens ekkor gép restart újraellenőrzi őket mennek egy kicsit megint aztán kezdődik előről a körforgás. Nyilván ha egyesével töltögetném le akkor menne de na vagy ha van rá ötlet jöhet várom. -
mzso
veterán
válasz
#95590400 #23727 üzenetére
Ez a program már rég nem működik tapasztalataim szerint. Gyakorlatilag nem mutatja már, hogy mi fogja a fájlt.
Én erre cseréltem le: http://lockhunter.com/?ver=3.2.3.126&vertype=pro&sm=main_window_64&mode=&keystart=&keyend= -
mzso
veterán
válasz
Fishor #23724 üzenetére
" ha simán visszamásolom ezeket, akkor ugyanúgy benne lesznek a torrentjeim a kliensben, hivatkozva a korábban beállított mappákban lévő fájlokhoz?"
Igen, csak legyenek meg a fájlok ugyanott.
"A letöltési mappát viszont muszáj változtatnom, mert az alapértelmezettben nincs helyem, és itt rossz hogy nem törli ki a iflmeket mappákat amikor rámegyek törlésénél, hogy a merevlemezről is törölje az adatokat."
Valószínűleg valami fogja a fájlokat. Mondjuk a médialejátszó amivel nézed őket.
Nem hinném, hogy a QB-nek lenne bármi baja is, még akkor is törlődni szoktak amikor meg van nyitva a fájl egy másik programban, de később bezárom. -
Fishor
senior tag
válasz
woodworm #23723 üzenetére
Szia!
2 dolog. Az egyik, hogy most a merevlemezről a letöltött adatot (filmet) nem törli, nem a torrent fájlt.
A másik, hogy a torrentnél, ha a c:\users\én\AppData\Local\qBittorrent\BT_backup mappában található fastresume és torrent kiterjesztésű fájlokat ha lementem, és újratelepítem pl a gépet, akkor ugyanebbe a mappába, ha simán visszamásolom ezeket, akkor ugyanúgy benne lesznek a torrentjeim a kliensben, hivatkozva a korábban beállított mappákban lévő fájlokhoz? Mert ha igen akkor tényleg nincs szükség másolatra, azokat azért szoktam megtartani, mert esetleges újratelepítéskor abból adogatom vissza a meglévő torrenteket. Az perce macerás, tehát jó lenne, ha egy egyszerű másolással megoldható lenne.
A letöltési mappát viszont muszáj változtatnom, mert az alapértelmezettben nincs helyem, és itt rossz hogy nem törli ki a iflmeket mappákat amikor rámegyek törlésénél, hogy a merevlemezről is törölje az adatokat.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy a qbittorrentnél, ha rákattintok, a törlésre, és bepipálom a merevlemezről is a törlést akkor nem törli ki a merevlemezről az adatokat?
Üdv: Fishor
-
Elamaas
tag
válasz
woodworm #23714 üzenetére
Az a vicces még, hogy a törölni akarok valamit a vinyóról akkor is feldobja h csak rendszergazdaként tudom törölni.
Viszont most kipróbáltam azt, hogy létrehoztam egy teljesen új mappát a vinyón. Na azt engedi minden kérdés nélkül törölni, valamint ebbe az új mappába a torrentet is engedi tölteni már.
EZ WTF?
-
Elamaas
tag
válasz
TeeJay #23711 üzenetére
az esetleg lehet gond, hogy win8 alatt a rendszegazda vagyis én voltam mondjuk gipszjakab
ezután jött egy format ssd, amire új rendszer került és a rendszergazdája megváltozott tehát pl jakabgpsz lett.
Azonban a vinyo rendszergazdája még mindig gipszjakab nem pedig jakabgipsz ezér nem engedi a vinyot ugy kezelni ahogy kell mert más lett a felhasználó neve? -
Nestor16
senior tag
Üdv!
Dual bootban van a laptopomon a Win 7 és a Linux Mint. Mindkét helyen futtatnám a qbittorrent klienst. Már megtaláltam a .torrent fájlok helyét mindkét OS-en, ezt átmásolva természetesen nem működik jól, hiszen a D:\Tiny\ tartalmát ő a $HOME alá tenné be. Viszont ismeri a könyvtárstruktúrát, elméletileg működhetne így is, hogy almappákba vannak elrendezve a letöltéseim. Csak a gyakorlatban hogy lehetne ezt megoldani?
-
Elamaas
tag
Sziasztok!
Adódott egy kis problémám:-Adott egy gép ssd + vinyo kombó.
-Először raktam fel win 10- et értelemszerűen az ssdre. A vinyón van minden más képek film stb.Tegnap felrakta, qbittorentet, ma a utorrentet. Mindkettőnél az a probléma, hogy mikor berakok egy torrentet letöltésre és beállítom, hogy a vinyora töltsön megszakad az alábbi hibával:
Hiba: A rendszer nem találja a megadott elérési utat (WriteToDisk)
A C-re vagyis az SSDre minden további probléma nélkül elvégzi a letöltést.
Mi a probléma és mit kell beállítanom, hogy menjen a vinyora is a letöltés? Tudnátok segíteni?
Köszönettel
-
Igorovics
csendes tag
válasz
Jack Oneill #23705 üzenetére
Köszi szépen a választ, akkor erről ennyit.
Csak azért furcsálltam, mert uTorrentnél ez nem fordult elő, ott mindig pontosan számolt (ezért gondoltam, hogy a klienssel lehet probléma).
-
Igorovics
csendes tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. Korábban uTorrentet használtam, erről váltottam qBittorrentre a mindenki által ismert problémák miatt.
Minden működik remekül, egy dologban tapasztalok problémát mindössze: a letöltött torrentek visszatöltése esetén a szerver nem a feltöltött mennyiséget észleli, hanem annál kevesebbet (fele-kétharmada körül). Pl. van olyan torrentem, amiből 131 megát töltöttem vissza, a szerver (a "mag"-ról van szó) szerint viszont csak 46 megát. A kliensben kell beállítanom valamit?
Hozzáteszem, nem használom annyit a torrent oldalakat, mint az itteni hardcore arcok, szóval abszolút együtt tudok élni ezzel, csak hátha megoldható valahogy... -
TeeJay
félisten
válasz
szpeti40 #23702 üzenetére
akkor csak az van hogy kevés a seeder sok a letöltő és nem győzzük
ugye hiába van lent már közel 500 seedernek nem mindenki tudja gyorsan küldeni meg a slotok száma is limitáltvárj kicsit be fog indulni annyit tudsz max csinálni hogy leállítod vársz 2percet és újra indítod hátha akkor már jobb peerhez tudsz kapcsolódni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest