- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
zsolti_1990
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy szeretnék venni egy Bitfenix Prodigy Mini-ITX gépházat de viszont a következő a problémám amire nem találok választ a neten:
Pontosan mekkora alaplap fér bel? Nekem egy micro-atx deszkám van pontosan egy asrock g41 vs3 (tudom nem mai de quad-core procival és 8 gb rammal első osztályú) és egész pontosan az érdekelne hogy bele tudnám e rakni ezt a lapot egy ilyen házba. Mert néztem a házat és két kártyás a bővítőhelye és ugye ezen a lapon is van egy pic-ex és egy sima pci. De nem találok sehol se pontos mérteket se a házról hogy mekkora a maximális lap amit bele tudnék rakni, se az én alaplapomról, hogy mekkora a mérete. Kérlek titeket ha tudtok segítsetek.
Előre is köszi mindenkinek
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest