Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
david_97
senior tag
Azért nem teljesen tudatlanul vágtam neki,olvasgattam én is. De megtanulhattam volna már hogy a jóhiszeműségnek nem sok értelme van. Gondoltam hátha kapok értelmes "tanácsot" azoktól akik már régebb óta benne vannak, én kis naiv

-
david_97
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Köszönöm. Mivel a bitcoin-ban már sokan benne vannak, nincs valami új alternatíva ami talán 1-2 év múlva felér hozzá, és most még olcsóbban vehetem meg?
-
david_97
senior tag
Sziasztok. Tök új vagyok ebben a dologban. Nincs kedvem a fél napomat olvasással tölteni. Ezért kérem valaki világosítson fel picit

Ha veszek btc-t, akkor azt be tudom fektetni valahogy? (mint pl a bankok ahogy kamatoztatják a pénzed). Ha pedig nem, akkor mi az értelme? Várom hogy emelkedjen az ára, és aztán xy összeggel többet ér az adott coin mennyiségem amit előtte vettem és kész? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest