Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
high-tech
üzenetére
Biztos ez? Szerencsére engem nem érint a dolog, de én úgy tudom, hogy a BTC kárpótlás elég feltételes, a jelenlegi állás szerint a cég tulajdonosa (a Tibanne, azaz Karapeles) kapja meg a megmaradt összeget.
"The Bankruptcy Trustee has valued BTC claims at the market price at the time of bankruptcy. In the last few months the value has increased to around 20 times that historic value. As a result the bankruptcy trustee now controls more assets than liabilities.
The trustee proposes to give the excess value to shareholders, (i.e. the people who were in charge when the bankruptcy occurred).
Unless this decision is legally challenged, the court will follow the trustee’s recommendation."Csak akkor nem Karapeles-é lesz a megmaradt BTC, ha sikerrel jár a petíció a civil rehabilitation-ért.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
high-tech
üzenetére
Engem leginkább a 6 milliós szék érdekel. Mi a fene lehetett?
Tudom, hogy nem Karapeles csinálta. Viszont, ha folytatódik a csődeljárás, akkor a hitelezők kártalanítása után megmaradt vagyont megkapják a cég tulajdonosai, azaz Karapeles-é lesz a megmaradt 160.000 BTC. Plusz a mostani hunyó, a felszámoló is kérvényezi a bíróságtól további BTC eladásának lehetőségét (bár kérdés mire fel, elvileg a most eladott mennyiség fedezi a kintlevőségeket).
Pont az általad linkelt doksiban van, hogy még nem döntöttek azok sorsáról, akik BTC-t (is) szeretnének. Ha jól tudom ahhoz a csődeljárást valamiféle felszámolássá kell alakítani (civil rehabilitation procedure), amiről még nem született döntés, de nem túl optimisták az emberek...
Mondjuk ha elég sokáig folytatódik a bear market, lehet, hogy a végén jobban jársz a 438 dollárral

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Shure Podcast mikrofon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest