Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Penge_4 #7317 üzenetére

Először is szögezzük le, utálom a bankokat, legalizált rablás, amit művelnek a véleményem szerint, elég a hitelezés/betétek kamatainak arányát megnézni. Ugyanakkor nem találnám méltányosnak velük szemben, amit írsz. :N
    A bank csak egy közvetítő szolgáltatást vállalt, és lehetőséget biztosított, hogy az akkor kedvező(nek tűnő) svájcifrankból vegyetek fel hitelt. Az árfolyamkockázatot ti (pontosabban a szüleid) vállaltátok, nem a bank. Az ingatlan csak biztosíték. Tudom, hogy részetekről egy élet munkája, és szomorú a kialakult helyzet, de ahogy írtad, túl sokat kockáztattak a szüleid, és nem jött be. :( Ott hibáztak, hogy bizonytalanra tették fel életük munkáját, és ez hatalmas felelőtlenség. Innentől pedig nekik kell helyrehozni a hibát, akármilyen sok munkával is járjon ez. Mindenkinek a saját felelőssége elkerülni, hogy valaha is ilyen szorult helyzetbe kerüljön. Remélem, nem veszed rossz néven, hogy őszintén leírtam a véleményem a helyzetről.

Pontosan, amit írsz a siófoki nyaralósról és a cigizősről, pont az ilyenek bosszantanak engem is, akik azt hiszik, a hitel ajándék, amit nem kell visszaadni. :( Tudom, hogy nem mindenki ilyen, de sajnos így teljes a kép, hogy az ilyen embereket is megemlítjük.

Amit az utolsó bekezdésben írsz, sajnos meg kell mindenkinek tapasztalni. Pont, hogy a mély gödörből nehéz kimászni, pláne az itthoni helyzetben, megosztottan, felülről keményem manipulálva. :( Sajnos itthon csak látszat volt a rendszerváltás, az ország irányítói ugyanazok maradtak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés