- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ninjacat
tag
válasz
bolbatiku #6162 üzenetére
"Pl az én kliensem csak 8 nodehoz kapcsolódik, csak ők hallják meg a rebroadcastomat és úgy adják tovább a többi nódnak mint a sajátjukat, akik megint csak továbbadják más nódoknak mintha a sajátjuk lenne, míg végül el nem éri a támadó egyik csomópontját is az infó, amiről azt hiszi majd hogy én voltam pedig már a sokadik node."
Nem értek annyira hozzá, lehet, hogy nagy hülyeséget mondok, de:
Végül is akkor neki csak olyan ip-k re van szüksége ahol van egy node mert azon kliens fut, és ahol kliens fut ott számíthat tárca fájlra, nem?
Ha a te rebroadcastodat valamelyik node közvetíti hozzá, akkor számára nem lényegtelen, hogy téged talált meg vagy sem? Hiszen bármelyik node-on online a qt kliens, ahol tárcafájl-t is feltételezhet. -
ZollR
tag
válasz
Látom kiderítetted magad is, miről beszéltem.
Igen jól gondolod így lehetett ezt megjátszani.
Azért küldenek mass paymenteket mert fee-vel együtt is 8-9000 címre való kiküldés kb 1 BTC-be fáj, éps a nagy számok törvénye alapján 1-2 van amit meg lehet támadni, mert van valamilyen security risk.
Nem lesz nagy haszon de ha némi BTC-t le lehet emelni akkor már megtérült a befektetett egyébként igencsak kevéske idő.Online walletek megtöréséhez azért több idő kell és sokk-sokkal felkészültebb hacker, mert azok az online walletek ahol több BTC-t tárolnak már népszerűek tehát van mögöttük védelem és egy tűzfal mögött ülnek egy szerverteremben.
-
válasz
Na, én reggel csak belelapoztam Kaminsky preizjébe, mert el kellett rohannom itthonról, de számomra is csak az IP cím kiderítése volt érdekes, nyilván a többi teljesen hétköznapi faszakodás (phishingeljük meg, juttassunk valahogy trójait a node-ra, stb stb..). De úgy látom közben megtaláltad az IP-s kérdésre a választ, köszönet érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest