- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZollR
tag
válasz
ignorant #5886 üzenetére
De én írtam.
Igen kiszálltam, mert kiábrándultam, mert már akkor úgy tűnt, hogy nagyot fogok bukni. Eddig még nem buktam volna (mert még él a BTC).
Kerestem annyit, hogy elengedő volt arra, hogy vállalkozást indítsak, szóval nem jártam rosszul. Alapvetően kapzsi embernek definiálnám magam, de most az egyszer beértem egy verébbel, nem kellett a túzok. Persze igen, lehetne most 1 cég helyett 10 cégem, de realista vagyok. Jelen piaci helyzetben és főleg ebben az országban, csak az a te pénzed amit már elköltöttél, szóval így is elégedett vagyok.Egyébként nem kell bele kötnöd, az első kereskedő egy befektető volt, hiszen kereskedett, nem azért vette meg a 23. marháját mert annyira szerette a marhahúst - egyébként sem tudott 2 marhánál többet megenni egy télen - hanem hogy eladja. Befektetési céllal kereskedett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honda topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged