Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
20-30 dollár most még "bohóckodás", de később már nem biztos. Én is ennyivel (de inkább 30-40 dollár) bohóckodtam 10 éve a Krakenen (ami akkor kb. 0,1 BTC körül volt). Amikor megjelent a Ledger, akkor egyből vettem is, azóta is használom. Agyaltam rajta, hogy ilyen kis összegnél megéri-e. Utólag rájöttem, hogy megérte, mert ugyan évekig ott állt a fiókban, de az utóbbi két évben elkezdtem költeni róla a kriptót, ami offline géppel vagy "papír" alapú tárcán nehézkes lett volna. Papír csak arra kell, hogy a seed-et leírja valahová az ember.

Én sem vagyok nagy kriptós, soha nem is voltam, de "az idő pénz", ahogy a mondás tartja. Hosszú távban érdemes gondolkozni, min. 10-20 évben.
Van egy nagy rakás hw tárca, de nem igazán ismerem őket, a múltja miatt a Ledgerben bízom. Ezzel van tapasztalatom. Egy negatívum, hogy a firmware frissítés izgalmas szokott lenni, bár egy jó ideje már nincs, mert újat (pl. Ledger Nano S Plus) akar vetetni velem a Ledger. -
Gabe123
aktív tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Hello
Nagyon leegyszerűsítve:
Ha csak 20–30 dollárral játszol szerintem teljesen oké, ha Krakenen/Binance-en hagyod — főleg erős jelszó + 2FA mellett.
Hardver wallet akkor éri meg, amikor már olyan összeg lesz benn, aminél tényleg fájna, ha egy CEX-hack vagy egy saját hibád elvinné.Ha eljutsz oda, hogy “oké, ezt már inkább széfben tartanám”, akkor én inkább hardver walletet ajánlok (Ledger, Trezor, BitBox — ezek a klasszikusok).
A papír wallet ma már inkább egy “hardcore hobbista” megoldás. Könnyű elrontani, elveszíteni vagy rosszul generálni.Nekem amúgy van Ledger, de a gyakorlatban Tangem-et használok,mert a Ledger körül volt pár érdekes, megosztó sztori az elmúlt években, és a Tangem egy fokkal egyszerűbb a mindennapi használathoz.
BTC-re + USDC/EURC-re egy normális hardver wallet bőven elég lesz —de amíg csak tanulsz és kísérletezel, a fontosabb dolog:érteni a rendszert, a ciklusokat és a biztonságot. A nagy pénzt ráérsz utána rátenni. 😄
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Apple asztali gépek
- Yettel topik
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Star Wars rajongók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- További aktív témák...
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest