Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
fireman123 #24508 üzenetére
ETF-ek: azt is emberek veszik, ugyanabból a gazdaságból, hasonló mozgatórugókkal, mint a nem ETF-et, csak szélesebb a vásárlói kör. Persze nem pont ugyanazok, mert egy crypto ETF-et tulajdonolni kb. ugyanaz, mint az arany árára spekulálni ETF-en keresztül: valójában nincsen aranyad, csak egy ígéreted, hogy ugyanazt kapod, mintha lenne - ami még csak nem is technikai oldalról problémás, hanem sokkal inkább politikai oldalról: akinek eddig volt kétsége, az az utóbbi 3 évben láthatta, hogy (még) a nyugati világban nem(/sem?) szent a magántulajdon, ha a politika (vagy a politikát irányító valamely hatalom, ha valakinek úgy jobban tetszik) úgy dönt. Nekem nagyon úgy tűnik, a 4 éves ciklusokhoz nagyobb köze van (volt) a pénz árának és az általános gazdasági helyzetnek, mint a BTC valamely' fundamentumának (blokk jutalom), de mostantól biztosan másképpen lesz...
Egyébként, "tudom", hogy a vonalak nem működnek és csak véletlenül húzható 1 egyenes ~5 ponton keresztül (persze nem szigorúan matematikai értelemben, csak amolyan "spekulánsosan", némi hiba megengedett) a tetőkre és ami mellesleg párhuzamos az aljakra húzhatóval, ill. ~73k fölött még csak 1x járt az ár, legalább oda valamikor vissza "kell" térnie (persze ez akár 1-2 év is lehet, feltehetőleg egy olyan esemény(sorozat) kapcsán, amikor "vér folyik az utcákon"):
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest