Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• brd

nagyúr

válasz Ferdzsoo #24251 üzenetére

No' megvolt a háton fekvő nő bikiniben, alsó nézetben (két cici felül, alul egy leszúrás) - vagy a misszió's pozícióra hívó (kicsit széttárt lábak, középen a málnás), ki hogy látja - alakzat, ez azt szokta jelenteni (= kicsit menni kell szórakozni a profitból :) ), bár az is lehet (sőt), hogy még fölé szúr, hogy mindenkivel megpróbáljon ki'aszni (jó kis short állomány gyűlt össze 90K körül). A grafikon alapján én 81.5K-ra tippelem (legalább), de akár 77K-ra is leszúrhat, bár azt már részben elintézték 10-én este (magyar idő szerint), ill. a 69.5K sem esélytelen, végül is, onnan indult a mostani, MM-ek által szponzorált buli. Hogy mikor? Azt nem tudom, konkrétan mikor, de akkor, amikor mindenki (sokan) azt gondolják, hogy to the moon és már nem néz vissza. (Én egyébként nem lepődnék meg egy holnap fél 3-as időpont körüli hacacárén, akkor jönnek USA CPI adatok, pont jó alkalom egy kis harvestre (perp longok) a MM-eknek, vagy holnapután, a munkanélkülis adatoknál.) This is not financial advice...

Új hozzászólás Aktív témák