- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
G_Endre
csendes tag
válasz
Balu77 #23973 üzenetére
Nem pontosan értem. Feltételezem, hogy "coinbase wallet"-ről csináltad és nem a "coinbase exchange"-ről, mert ott tényleg az lenne a menet, hogy advanced trade-ben eladod a BTC-EUR spot-on, majd az EUR-t kiküldöd a tőzsdével összekötött bankkártyádra, amit a bankod kiutaláskor átvált HUF-ra, (gondolom) mert az EUR-nál van "cash out" lehetőség, de még nem tudtam kipróbálni, mert még sohasem adtam el semmit EUR spot-on.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Balu77 #23973 üzenetére
Visszafelé még én se csináltam, de engem is érdekelt ez mindig is (oké tegyük fel ott a "nagy" lóvé, na de hogy veszed majd ki?
) , hogy vajon mennyire megy majd flottul... de jah, lehet hogy nem árt óvatosnak lenni. Kifele biztos nehezebb lesz.
Annyiféle "rémhírt" olvastam már, hogy zárolt számlák, soha meg nem érkező fiat pénz, bankok szívózása, pénzmosási izé... stb.
Szerencsére befelé, majd a kripto saját walletbe utalással eddig mindig flottul és gyorsan ment Coinbase-en/-ről.
Szóval ez alapján énis ott próbálnám meg először visszafelé is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest