Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Sztem is klassz. Nem is értem, hogy miért van ennyire lesajnalva. Pl még Kínából is alig lehet találni hozzá kijelzőt vagy tokot. Szoftveresen is kicsit elhanyagoltnak érzem.
Pedig jó telefon. Én nem is nagyon találtam mást, amiben mind. 3 kamera jó minőségű, sík képernyős, meg megfelelő a mérete és még árban is megfizethető.
-
7Heads Drago
veterán
Ebből a piszok nagy fórumból vagytok 5-en. A legdrágább telok topikját olvasgatva elég sokan cserélik évente. Sokan eleve tok nélkül használják ami gyors halált jelent a teloknak.
prolad: az én telom is öreg de nálam csak 2 éve van még se mondanám hogy 4 éves főleg hogy 1 évesen vettem. (I11) -
7Heads Drago
veterán
Ha bárki másnak elpasszolod azt jelenti te veszel újat. Én egy telot te se tudok mondani neked ismerősi körben aki fiatalnak mondható és nála öregedett volna meg a telo. Az idősebb korosztályban igen. De ott se mindenki, van akinek mindig is komolyabb teloja és órája volt mint nekem.
Nekem jó a használt mobil is. A lányom csak újat fogad el, a feleségemnek meg mindegy.
Az Alzát néztem én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/512 Menta szin
- iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titan, független, karcmentes, patika állapot, garancia: 2026.11.20
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB Ezüst
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest