Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DravenMoral
senior tag
Ugyan..
Semmi konklúziót ne vonj le abból, amit írtam.
Csak a tényeket soroltam fel, viszont félreérthettelek, ha csak a monitort cserélted le.
Próbáltad hdmi és dp kábellal is?
Próbáld meg a régi monitorral beállítani az elsődleges képkimenetet pcie-re állítani, ne hagyd auto-n.
Egy monitort használsz, igaz?
Szokott lenni, hogy két monitornál nem tudja megosztani a biost egyre sem a gép. -
DravenMoral
senior tag
Tudod szerkeszteni az üzenetedet, nem kell külön írni mindig.
Ezért figyelmeztetést és kizárást is kaphatsz, csak szólok előre.Írtad, hogy gépet építettél. Abba új alaplap is tartozik, ami azt eredményezi, hogy máshogyan működhet a bios. Ez nem biztos, csak lehetséges.
Bios válogatja, hogy milyen gombbal kell belépned.
Ha rosszul van beállítva a bios, akkor nem biztos, hogy be tudsz lépni, mert továbbugrik.
Itt csak bios resetnél tudsz alkotni bármit is.Ha sérült a bios, akkor nagy valószínűséggel be sem tudnál lépni a windows-ig, szóval más gondod lesz.
Esetleg próbálj meg gombelemet cserélni a lapban.
Szerk:
Doky586 -> Csak nyugi barátom, nem muszáj ilyen okosnak lenni mindig.

Rengeteg gépem volt már épitve, egyedül az am3+-os lapjaimban volt ilyen jellegű gondom a fast boot bekapcsolásakor. -
DravenMoral
senior tag
Nem biztos, hogy az új lapnál is azt a billentyűt kell nyomni.
Próbáld meg az F2 és F12-őt nyomni egyszerre, valamelyik lehet az.
Ha nem tölt be így sem, akkor a lap alján lévő Clrmos nevezetű 2 tűs jumpert érintsd össze 10mp erejéig valami fémmel, és utána próbálj bemenni bios-ba. -
DravenMoral
senior tag
Finoman szólva is borzasztó nagy ugrás volt, akárhogy vesszük.
Azért ne hasonlíts egy második szériás, középkategóriás R5 procit egy ötödik szériás R9-hez.
Nyilván sokkal de sokkal jobb lett az új proci miatt a min és átlag fps-ed, illetve gyakorlatilag az a proci az előzőhez képest meg sem kottyan játékok alatt, viszont az R5 2600x a mostani játékoknál már izzad rendesen.
Ha egy R5 5600x-re váltottál volna, akkor is megszűnt volna mindenféle microlag, a sokkal újabb architectúra miatt, és mert egymagos teljesítményben ugye sokkal jobb az új proci.
Akkoriban az az R5 2600x proci olyan best buy volt minden rétegben, mint most egy R8 5800x3D -
DravenMoral
senior tag
+1 a véleményedre.
Az az Fx 6300 már nagyon elavult proci.
Dolgoztam vele, egy fx 6100 és egy Fx 8350-el is, de valami iszonyat lassúak voltak azok a procik.
Mikor nagyszámban raktam össze az i5 2400/3470-es gépeimet eladásra, ugyan úgy dual channel 1600mhz-es memóriákkal, sokkal de sokkal nagyobb élvezet volt már csak a windows telepítése, sebessége is.
Játékok alatt is többet hoztak azok a kis 4/4-es i5-ök a 8magos, atom forrófejű fx 8xxx szériához képest.Havernak volt éppen egy teljes buildje, fx 8350, Asus Corsahir IV Formula lap, 2x8GB cl9 1600mhz ram, a procihoz egy hatalmas cooler master toronyhűtő, és egy Rx 580 8GB-os kártya.
A rendszert egy Samsung 860 Evo 1TB ssd hajtotta, de valami borzasztó gyenge betöltési sebességek, és fps számok voltak az én akkori i5 3470-es procimhoz képest, ugyan azzal a videokártyával, csak 2x4GB rammal.Mikor egyik ismerősöm fx 6100-as gépét telepítettem újra, hiába volt ssd-n, azthittem megőrülök mire fel rudtam telepíteni mindent..
Borzasztó gyengék azok a processzorok, főleg egymagos teljesítményben.Multi játékokban pedig abszolút nagyon gyengék.
Egy R9 380 majdhogynem overkill ehhez a processzorhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Asus P8B75-M LX Plus LGA 1155 alaplap
- 1 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- UPDATE 01.03. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezért figyelmeztetést és kizárást is kaphatsz, csak szólok előre.
Nyilván sokkal de sokkal jobb lett az új proci miatt a min és átlag fps-ed, illetve gyakorlatilag az a proci az előzőhez képest meg sem kottyan játékok alatt, viszont az R5 2600x a mostani játékoknál már izzad rendesen.