Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
t19joc10
csendes tag
t*kön is szúrnám magam
ha az lenne az enyémmel., már rááltam volna a googlére 1000 el , te is tedd ezt , mondom sima vidkari frissités ha megy , csak a plusz vidkari t kell betenni amivel beinditod a gépet és azt a +paramétert megadni hogy melyik device-nek frissited a biost és voáláá. hihetetlen hogy nem látja senki eme beszélgetésünket és nem dob 1 linket
, UP 
-
t19joc10
csendes tag
hello , én már frissitettem vga biost, Nvidia 8800gts 512 n - nibitorral megirtam aztán dosba megflash eltem., előtte elolvastam mi van ha nem sikerül , ha nincs kép akkor kell egy másik videokártya is a gépbe, ha bejön a gép azzal, akkor ugyanugy frissited a biost a vidkarin , csak figyelni kell hogy + paramétert adsz meg valami ilyesmi (-dev0 -dev1 ) az egyik a pci os vidkari a másik a pci-expresses és azt a devicét adod meg amit frissiteni szeretnél , itt prohardveren vagy logouton van az írás de van hogy fél nap mire én is meglelem , keresgélj és megleld.,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha az lenne az enyémmel., már rááltam volna a googlére 1000 el , te is tedd ezt , mondom sima vidkari frissités ha megy , csak a plusz vidkari t kell betenni amivel beinditod a gépet és azt a +paramétert megadni hogy melyik device-nek frissited a biost és voáláá. hihetetlen hogy nem látja senki eme beszélgetésünket és nem dob 1 linket