Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t19joc10
csendes tag
t*kön is szúrnám magam
ha az lenne az enyémmel., már rááltam volna a googlére 1000 el , te is tedd ezt , mondom sima vidkari frissités ha megy , csak a plusz vidkari t kell betenni amivel beinditod a gépet és azt a +paramétert megadni hogy melyik device-nek frissited a biost és voáláá. hihetetlen hogy nem látja senki eme beszélgetésünket és nem dob 1 linket
, UP 
-
t19joc10
csendes tag
hello , én már frissitettem vga biost, Nvidia 8800gts 512 n - nibitorral megirtam aztán dosba megflash eltem., előtte elolvastam mi van ha nem sikerül , ha nincs kép akkor kell egy másik videokártya is a gépbe, ha bejön a gép azzal, akkor ugyanugy frissited a biost a vidkarin , csak figyelni kell hogy + paramétert adsz meg valami ilyesmi (-dev0 -dev1 ) az egyik a pci os vidkari a másik a pci-expresses és azt a devicét adod meg amit frissiteni szeretnél , itt prohardveren vagy logouton van az írás de van hogy fél nap mire én is meglelem , keresgélj és megleld.,
-
t19joc10
csendes tag
Hello. A következő lenne a problémám, adott egy alaplap Gigabyte 590Sli S5 (a limitált szériás mindennel felszerelt)Am2 es, bios frissítés óta se kép se hang,//windows ban írta minden jol ment please reset your.....// vártam kb 3 percet és kikapcsoltam ( amire utólag rájöttem nem kelett volna )a gép bekapcsol de képet nem látok, cmos clear , vidkari csere ,ram csere volt, semmi ,dugtam rá egy Pata s Hdd t , meg floppyt rajta Autoexec.bat -al biossal, flopyt nem is nézi a gép, billenytű se villan fel bekapcsoláskor (furcsa mikor a tápott a lapra dugom akkor igen), szóval itt járok sajnos ,ha valaki tud segiteni mit próbáljak légyszi irjon köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Hibátlan - SAMSUNG 16GB 2400MHz DDR4 CL19 memória modulok
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Kingston HyperX FURY RGB 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha az lenne az enyémmel., már rááltam volna a googlére 1000 el , te is tedd ezt , mondom sima vidkari frissités ha megy , csak a plusz vidkari t kell betenni amivel beinditod a gépet és azt a +paramétert megadni hogy melyik device-nek frissited a biost és voáláá. hihetetlen hogy nem látja senki eme beszélgetésünket és nem dob 1 linket