Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdjhonny5
csendes tag
Hali!
lenne egy hatalmas problémám)
a biosom meghalt vagy legalábbis nem ad életjelet)az alaplapom egy asus m2r32-mvp a legfrissebb biosal( kb egyhónapos bios) 3hete frissitettem minden probléma nélkül.
most vettem egy x2 5000be procit amit tegnap beleraktam, elindítottam a gépet, simán beindult windows meg minden, látta a procit, és minden cuccot. majd kb félóra mulva ujraindítottam ekkor a postnal bejött hogy bad bios checksum, kereste a .rom fájlt majd kiírta hogy start erasing...ok utána start programming...ok kicsit várt majd irta hogy kapcsoljam ki a gépet és állítsam be a biost...
kikapcsoltam csak már vissza nem megy...(( semmire sem reagál, elem kivéve, cmos reset, lehuzva minden fölösleges venti, vinyó, de semmi) felpörög minden rendesen mint máskor de nem történik semmi,
probáltam alaplapi cdt floppyt , de hozzá sem nyul egyikhez sem...
nem reagál billentyűkre sem...nem igazán értem..
valaki tud segíteni hogy mi lehet a baja? az lehet hogy teljesen lenullázta magát a bios?
mit lehet csinálni, vagy mehet kukába az egész?
előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- Corsair Vengeance RGB Pro SL CL16 3200MHz 2x8gb kit (32gb) fekete/fehér
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- Corsair Vengeance DDR5 4800MHz 32GB Laptop RAM
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest