- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Végre kilábaltam az AGP-s alaplapok tengeréből. Sikerült szereznem egy MSI 865PE neo3-F sorozatjelű tuningdarabot, amelyben mennek a Prescott procik és vannak tuninglehetőségek is benne.
De: képzeljétek el, hogy a biosa ugye majdnem az alapbios volt, az utolsót meg 2005-ben adta ki az MSI (ebből a szempontból elég nagyot csalódtam a cégben, hiszen az ASUS már régen kifutott modelleket is támogat, ez érdekes, az MSI meg kiad 2-3 biost ezzel pedig el van intézve a dolog).
Feltettem a 2005-öset, amelyben CPU microkód frissítés/támogatás volt és a processzor hőmérséklete alapállapotban tuning nélkül 44-45 fokról 65-70-re ugrott fel (!!!), az alaplap hőmérséklete is szépen megnövekedett, valóságos kályha lett belőle. Kénytelen voltam visszadowngradelni az 5.2-es biosra, azóta megint jók a hőmérsékletek.
Szerintetek ez miért lehetett? Bios szakértők?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Apple Watch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest