- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
Új hozzászólás Aktív témák
-
starboard001
csendes tag
Sziasztok. Van egy ROG G771JM gépem. Kicsi segítségedet kérem. A bios verzió szám: G771JMC.204 . Az asus honlapja szerint a széria számra való keresés után ha a biost le akarom tölteni ezt a nevet adja: G771JWAS211
A gépen nem megy az újraindítás. Ha a windowst alap állapotban újra akarom indítani, ha uefi-t akarom elérni, ha kiveszek minden lemezt, begeszek egy szűz lemezt (ssd m.2) telepítem a wint, és amikor eljut az újra indításhoz, mindig ugyanaz történik, leáll indulna, de olyan mintha csak hibernált állapotig jutna el, nem indul újra. Így telepíteni nem lehet, uefi biost sem érem el. Ha megy a win és kikapcsolom, bekapcsolom, akkor hibátlan. Biost már reseteltem, launch csm et raktam már disablera és enalbéra is. A gépen helyes bios van e fent? Ha nem, hogyan tudom kicserélni? Hogyan tudom elérni az uefi biost?Előre is köszönöm a segítséget-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest