- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolaMan
tag
Sziasztok!
A kerdesem az lenne, hogy hogyan lehet editalni olyan phoenix biost, amit nem nyit meg a pbe?
Laptopom biosarol van szo, megvan wph es bin formatumban is, de egyiket sem kezeli. A kicsomagolo tool ki tudja bontani viszont, de azzal nem vagyok elorebb, csak lesz egy rakas binarisom.
A cel az lenne hogy fsb t emeljek 133 rol kb 166ra.
Onan tudom, hogy letezik vlamilyen modszer az editalasra, hogy talaltam unlockolt verziot a biosbol, es azt valahogy meg kellett csinalja az illeto...
Nem irt rola semmit, csak hogy nem pbe vel csinalta... felraktam es valoban vannak uj menupontok de semmi freki allitas.
Pb tj75 geprol van szo egyebkent. Most raktam bele i5 560m et.
Az is segitseg ha valaki tudja hogy az extractolt fileok kozul kb melyikben hol turkaljak hexeditorral, vagy milyen mintat keressek...
Kinyirni allitolag nem lehet mert van a crisis tool amivel be lehet pattintani egy biost akkor is ha a gep mar nem bootol.Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest