Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
coopeer
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte EP43-S3L-es alaplapom és egy hete vettem bele egy Samu SSD-t. Mikor váltottam AHCI-re a BIOSban az alábbi hibaüzenettel találkoztam indításkor. Ez még egy BIOS üzenet lehet és csak akkor jön elő ha AHCI-re váltok. Teljesen mindegy hány vinyót csatolok rá ez előjön. Újratelepítés megvolt minden konfigurációban (4*), de semmi nem változik. SZóval az alábbi hibaüzi jön elő (pontosítok a verzió szám nem ez, mert ezt a hibaüzit a netről másoltam ki). Már is küzd küzdött ezzel a problémával. Az nem is baj, hogy kiírja, de az már igen, hogy vagy 10 mp-ig gondolkodik...

Serial ATA AHCI BIOS, Version iSrc 1.20E
Copyright (c) 2003-2008 Intel Corporation 23
** This version supports only Hard Disk and CDROM drives **
Please wait. This will take few seconds.If your Gigabyte BIOS hangs at this message after you change to AHCI mode, then this solution worked for me
1) take a system backup (including system image) of your boot O.S. with windows backup
2) create a system repair disk (DVD) with windows backup
3) reformat (quick) then delete the partitions on your boot drive (not sure if this is necessary)
4) boot to the repair dvd, follow instructions to restore latest system image
5) reboot, change BIOS settings to AHCI, reboot and all should be just fine.http://forums.tweaktown.com/gigabyte/24883-welcome-gigabyte-technical-support-74.html
KÖszi ha valaki tud segíteni!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Akvarisztika
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Synology NAS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest