Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Ma próbálkoztam, hát nem sok sikerrel
ezek a gépek sehogy nem akarnak elindulni....
Jumperrel is próbálkoztam de az sem csinált semmit...
Pedig a DX2400-asnál azt mondta a kollégám aki csinálta, hogy végigment a frissítés, csak nem kapcsolt le a gép, és gombbal kapcsolta ki
A DX2300-asok viszont a frissítés folyamán fagytak le, az már neccesebb...Lényeg hogy egyikkel sem mentem semmire

-
lcee79
addikt
Köszi a választ!
Most már csak kedden lesz belőle valami, megnézem a leírást, remélem találok valamit, ami használható
Annyit kipróbáltam, hogy egy másik ugyanilyen gépen csináltam a gyári biosfrissítővel pendrive-ra egy indítót (volt ilyen funkciója alapból), de sajna azt sem érzékelte a gép...

Egy jó gépen próbálva simán frissítette volna a biost azzal... -
lcee79
addikt
Hi!
megkérdezem itt is, hátha valamelyik topikot előbb nézi a válaszolni tudó

Van itt a cégnél egy pár bios frissítéssel elhalt gép
cserélni nem akar a központ...Eddig nem foglalkozott vele senki, de gondoltam próbálok valamit, hátha lehet beléjük életet lehelni.
(nem én csináltam nem tudom milyen stádiumban volt a frissítéskor ami után megállt és nem indult el többet...)HP DX2300 és HP DX2400-as tipusú gépekről van szó
Jelenleg bekapcsolás után felpörög a szokásos hangosan induló ventilátor és ennyi... Kép már nem jelenik meg a monitoron... Nem csipog nem pittyeg csak pörög a venti mintha indulna a gép, de nem indul semmi.Van valami megoldás hogy helyrehozzam?
(jó lenne
)Előre is Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest