- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
válasz
poffsoft #2755 üzenetére
Köszönöm, közben megoldottam (még mielőtt olvastam volna a hszed), úgy hoztam össze, hogy találtam egy WinME BOOTdisket, abba beleszerkesztettem a fájlokat és a START.BAT indítása után sikerült megfrissítenem.
Előtte mindenféle random hülyeségeket csinált; egyszer csak az alaplapival volt kép, volt, hogy csak PCI-E kártyával, memóriát, akksit kellett cserélgetnem, hogy induljon.
Frissítés után minden helyreállt, sőt piszok gyors lett, gyorsan indul, gyorsan BOOTol.Köszönöm mindenkinek még egyszer a segítséget!
-
PH-User
addikt
-
PH-User
addikt
válasz
Outlander #2749 üzenetére
Köszönöm, de nem jártam sikerrel.
Mondjuk igaz, hogy nem CD-re hanem DVD-re írtam ki, de átraktam most a meghajtót egy másik gépbe úgy, hogy benne maradt az először kiírt, üresnek vélt lemez aztán elindult róla a program. Ezzel annyi a gond, hogy az eredeti gépben nem indul így el, felpörög a lemez, kiírja, hogy keresi az AWDFLASH.exe-t, majd ERROR, please insert a correct CD-ROM. -
PH-User
addikt
Üdv.
ASUS M2R-FVM alaplap BIOS fájljai felől érdeklődnék, hogy nincs-e meg valakinek, mert a Fujitsu honlapjáról lejön ugyan az ISO, de ha kiírom lemezre üresnek látja. Mondjuk akkor is, mikor megnyitom képfájl szerkesztő programmal, szóval tanácstalan vagyok...
Tudnátok segíteni?
-
PH-User
addikt
Köszönöm a segítségeket, vettem bele egy elemet, aztán ugyan azt csinálta úgy is, akkor rájöttem, hogy a fém pöcök, ami lefogja az elemet kicsit ki van hajolva és nem szorítja oda az elemet. Visszahajlítottam, azóta jó. Várja az új gazdáját a lap.
-
PH-User
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1203 üzenetére
Üdv! Amikor bekapcsoltam, egyből ez a képernyő fogadott. De holnap veszek egy marék elemet, úgy is van itthon egy pár db P3-as alaplap amit ki akarok próbálni. Megnézem, aztán írok. Köszi az eddigi tanácsot!
-
PH-User
addikt
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy van egy ECS 865PE-A v2.0 alaplapom és ma össze akartam rakni egy konfignak, utoljára tesztelés képen erre ez a látvány fogadott:
Nagyon szépen kérlek benneteket, segítsetek, szeretném, ha jó lenne még ez a lap!
Előre is köszönöm! -
PH-User
addikt
Üdv. Adott Gigabyte GA-MA770-DS3 alaplap. Próbáltak rajta BIOS-t frissíteni, csak nem jött össze... Kérdés: Mit tehetek, hogy visszahozzam az élők sorába? CPU venti pörög egyébként...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest