- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi[mf]
aktív tag
válasz
renegat1 #4049 üzenetére
Sziasztok üdv mindenkinek! Keresem azt a valaki kedves személyt, aki megírja nekem azt a 2*4 lábú állatkát újra, hogy jó legyen, mert fagyás történt frissítés kÖzben. A Lap Asrock Fatality Performance Am3+ . Megvan a boisz is amit rá kell tenni, csak soha ne válasszátok a windózon belüli frissítést. (Természetesen ez csak velem történhet meg, amikor már minden klappolt) Fizetek is érte. A részleteket privátban megbeszéljük. De ide is írhatsz, hogy megismerjenek mások is. Sokakat megnyugtatnál, hogy van remény. Tehát várom sok szeretettel, azt aki tud flesselni valamilyen külső bios csip fogadó kézi készülékkel. Köszönöm.
-
Gosor
csendes újonc
válasz
renegat1 #4049 üzenetére
Sziasztok. Hogyan tudom, frissíteni a biost ezen az alaplapon [link] ,hogy tudjma ezt a [link] CPU-t futtatni rajta. Salynos itt nemakarjak nekem frissíteni a boltok nemtudom miért és külön kell szakembert hívnom a házhoz ami jelen esetemben az alap lap árával is felér het.
Megtudom oldani magam is vagy kell egy másik alaplap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest