Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Sorry, átsiklottam afelett, hogy tesókád volt ügyes

Egy kis kijavítás:
Írta valaki, hogy az alaplap bios nélkül kezeli a kismegahtót. Ez nem igaz, mert <kövezzetek meg ha tévedek>, de az is a BIOS kezeli, mint mindent a számítóbépen az operációs rendszer betöltésének kezdetéig! <a bios ellenörzi a hardvereket, keresi meg a háttértárakat, keres azok boot szektorában valami értelmeset, amit betölt a memória alsó tartományába, és elinbítja annak futását> Eddi a pontig mindent a Bios vezérel.
Abban az esetbe, ha a gép bekapcsolásakor nem töltődik be a BIOS a cmos memóriából, és nem kezd el postolni, akkor a számítógépról közvetlenül nem lehet megoldani a problémát <kb olyan a gép bios nélkül, mint az autó gyujtás nélkül>. A biost csak külső flas égetőben lehet visszaírni a cmos-ba.
Van valaki, itt a PH!- aki bios flesseléssel foglalkozik, csak most nem jut eszembe a neve, de mindjárt megkeresem nektek. Keressétek fel Őt, és kérjetek árajánlatot, szerintem nem vészesen kibirhatatlan összegér megcsinája nektek a visszaírást.
üv.: föccer
szerk: Őrá gondoltam: Bővebben: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest