Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
Bővebben: link
vagy ez, de ez sem biosba turkál, hanem alszik -
sbazsi
veterán
Bővebben: link
hibernate/sleep módrol beszél. -
luciferc
őstag
up
-
luciferc
őstag
nem. a gép videoként való használatához kellene. A VirtualdubVCR tudja állítani a bekapcsolás idejét, de a napját nem. Vagyis a dolog megoldható, van is rá példa, csak nem működik tökéletesen (vagy én nem tyudom rávenni)
Ha nem lesz rá progi, akkor nekiesek a VirtualdubVCR forrásának, és kiszedem belőle a módszert, aztán írok egy saját progit. De inkább egyelőre lusta vagyok...
-
luciferc
őstag
na még egy up mára. ennyire lehetetlent kérdeztem???

-
luciferc
őstag
up
-
luciferc
őstag
A kérdést már feltettem az Azonnali kérdésekben, de nem jött válasz, ott meg elsikkad a dolog, úgyhogy hajrá!
Olyan progi kellene nekem, amivel xp alól be tudom állítani az (award) biosomnak az automatikus időzített bekapcsolás időpontját. Ennek elvileg nincs akadálya, vannak win alatt is működő bios password eltávolítók, amik szintén a cmos-t írják. tud valaki ilyen progit?
Valahogy nem sikerült ilyet találnom (illetve egyet igen, de az nem működik nálam) a guglin, pedig általában jó vagyok ilyen keresésekben
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 3D nyomtatás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Forrmell.enn
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi