Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Koba_0005

újonc

Sziasztok! 2 hete van meg a Redragon Kumara K552 Red switch-es billentyűzetem. Napi 7-8 órát van használva, ebből nagyrészt játszásra. A gondot már másoknál is láttam; nem működik/kihagy a billentyű, az én esetembe először a D aztán elkezdett a W. A dobozban kapott 1 db switchre kicseréltem a D-t a W meg az egyék nyílra ami úgyse használok, viszont ezt így nem gondolom okénak hosszútávra, ha azt figyelembe veszem, hogy 2 hét alatt haltak ezek meg. Van még rá garancia, így gondolkozok azon, hogy visszaviszem, viszont félő, hogy a másik példány se bírná sokáig vagy valamiért nem veszik vissza (az, hogy miért ne működne a másik az csak az én hülyeségem, az meg hogy miért ne vennék vissza azt nem tudom, nem igazán értek hozzá). Az ok ami miatt írtam ide, hogy van-e valakinek switch-ekre alternatív ötlete/ajánlata amikre számíthatok, hogy bírja a gaminget, lehetőleg évekre. Az összes kritériumom, hogy Red switch legyen, illetve megfizethető (drágát én is tudok, de azt is csak Amazonon találtam). Persze akármilyen ötletet is elfogadok, ha van pl a switchek megjavítsára valami :D. A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés