Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-28 12:57:20

LOGOUT.hu

Ajánlott weboldalak:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1010) shinmegaten válasza Synthwave (#1006) üzenetére


shinmegaten
aktív tag

Talán az a két sor nem arról szól, hogy mi mennyibe kerül, hanem arról, hogy "Legjobb mindent autentikusan." Slime barátunk erre kommentelte többek között, hogy "ruhát is folyóban mosni a legjobb".

Nekem mondjuk 3D-s játékokkal max felbontáson játszani a legjobb. PC-re köthető DS kontrollerem van, az emulátor az egekbe nyomja a felbontást, a töltési idő non-egzisztens. Szóval, hogy mi a legjobb, az nem vitatható, mert egyénenként változik. Megértelek, nekem is van egy SNES-em pedig tolhatnám emulátoron, de a retro 2D játékokat valahogy nem kedvelem VGA monitoron. Ott már a scanline is rátesz a képalkotásra, de egy 3D nálam csak tűélesen elfogadható. Arról nem beszélve, hogy akinek nincs CRT TV-je és helye sincs ahhoz, hogy elhelyezze, egyszerűbb az emulátor használata.

"Teljesen nyilvánvaló, hogy az eredeti hardware sokkal jobb lesz, mint bármilyen emuláció vagy kényszermegoldás."

Mond ezt a PCSX2-mnek és az instant Memory Cardra való mentésnek versus valódi hardveren való nagyobb fájl esetén történő 1-2 perces mentési procedúra és akkor a lemezről való töltésről és annak idejéről nem is beszéltünk. Elfogult vagy.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.