- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
válasz
fero02 #14293 üzenetére
Szerintem te kerezbe kasul elszartal mindent amit en vagy tesom irt ide.
Atomra nem ertetel meg semmitsem az egezbol igaz?
1. Az hogy csinaltunk egy gepet es reklamba van,az nem azt jelenti hogy ez a gep az atya ur isten,csak annyit hogy volt ket hulye aki le egyszerusitette a javitast olyan szintre hogy az amugyis felesleges reballozast kilehet valtani massal!
Te vagy mas reballozott csak feleslegesen?
NEM!
En is epp ezt csinaltam eveken att mert azt hittem hogy ez a megoldas!Szar az osszes mas teknika?
Akkor sem mondanek ilyent ha igaz lenne,elvegre nalam az aztalon egy tobb millios forraszto gep csucsul csezmeg!
Szarok az autoszerelo muhelyek?
Nem,csak lehuzzak azt aki sik hulye,mert ezt igy kell csinalni,valszeg en is kihasznalnam itt ott es cserelnek olyan alkatreszeket amit nem kell hisz a vaj nalam maradna az alkatreszek utani kedvezmenybol!
Itt en azt montam minek vigyem egy muhelybe javitatni szazezrekert mikor itvan a 800 ezres diagnosztikai muszer es van tudas is hogy megjavitsam magamnak anyag araba!
Szal nemnagyon ertem ezt a pattogasod sem!!Tehat osszegebe,nemfikaztam senkit nem neztem le senkit,mert valojaba leszarom mart ki milyen szarral kendacsol.
Aztan vegeredmeny keppen,en csak annyit jegyeztem meg,hogy az en magforrasztasom pontosan annyit er mint barki mas reballozasa!
Kb semmit vagy eppen sokat,de rohadtul a chipen mulik mi a siker es mi a nemsiker.csak melyik mennyi ido,es melyik a boztosabb,mert ugye a magforrasztas tisztabb es kb biztosabb indulashoz vezethet ez mar bizonyitott TENY!
Aztan meg tudod nem az a baj mikor egy okos hulyeskedik,de mikor egy hulye okoskodik az mar gaz jonehany esetben
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest