- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Szinte biztos, hogy a BQ24753 is halott. Koszonom a tanacsot. A feszultsegek elsore jonak tunnek rajta de nem mindig. Ezt azt jelenti, hogy 20-bol egyszer nem es meg is borul lemegy zarlatba. Szkoppal egyertelmuen hozza jutottam akarhonnan is indultam.
Fogtam es azt a hulye PQ2 mosfet-et ami kivolt purcanva majd kicserelve egyszeruen athidaltam. Igy indul a gep, minden ok, toltes is van, de nem tud taprol akkura valtani ha kihuzod a csatit. Szoval akkuval hasznalhatatlan. 24753-am nincs, mar atturtam mindent. Majd rendelek, addig meg hasznalja igy emberunk azt kesz. Ha kesobb akarja majd felteszem neki. Mar csak a zsiros szamlat kell kifizetnie
Azert jol szetszivatott az biztos. Azt a hulye Y4 kvarcot vagy 3 oran keresztul nem vettem eszre. Hat igy meg nem jartam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest